Supernature AS

LOVE YOUR LIFE!

Supernature er Norges fremste eksperter på naturlig næring, supermat og Beautyfood. Vi består av terapeuter, fagpersoner og entusiaster med mange års erfaring.

Navnet Supernature beskriver hva vi står for; bare det aller, aller beste fra naturen. Våre produkter og leverandører deler vår filosofi om at naturen selv vet best. Vi mener at naturen har i seg selv en enorm helbredene kraft, og vi trenger verken å legge noe til eller trekke noe fra. Når vi velger samarbeidspartnere, legger vi derfor vekt på bærekraftig produksjon, og at våre produsenter er miljøbevisste.

Det gir oss en stor glede å kunne tilby produkter av eksepsjonell kvalitet, laget av mennesker med kjærlighet til naturen og sitt håndverk. Kompromissløse kvalitetskrav, svært høy kompetanse og en frisk innstilling til helse er en del av vår profil, og vi i  Supernature er opptatt av integritet og troverdighet. Du skal være trygg på at når du velger oss, er du i de beste hender. Vi tar kun inn produkter vi bruker selv, og som vi personlig har testet ut over lang tid. Vi ville aldri finne på å tilby deg noe vi ikke selv benytter daglig. Vi kan med hånden på hjertet derfor garantere at vi kun tilbyr deg det beste av det beste, og når du velger et produkt fra Supernature, skal du føle deg helt trygg på at du har gjort et optimalt valg – for din egen skjønnhet og helse – og for planeten vi deler.

Vi har valgt slagordet Love Your Life! Dette som en påminnelse om at livet er fantastisk. Vi i Supernature mener at å være opptatt av helse skal handle om noe annet enn å frykte sykdom; nemlig ønsket om å leve mer, nyte mer, glede seg mer, elske mer. Når vi i Supernature går på jobb har vi ett mål: – Å inspirere andre til større livsglede.

Vi mener det er viktig at alle, uansett hvordan de lever, skal kunne kjenne kjærlighet og respekt for sitt eget liv. Om man spiser junkfood eller økologisk, om man sitter i sofaen eller trener, uansett livsfilosofi og livsstil – det aller viktigste er at man gleder seg over livet og opplever livskvalitet. Vi mener den største gaven du kan gi deg selv er å elske livet og delta i det. Love Your Life!

 

Kontakt

Supernature AS
Øvre Slottsgate 4
0157 Oslo

e-post: kontakt@super-nature.no
telefon: 21097040
fax: 21 09 70 41