Gled deg til den nye supermatboken kommer!

Supermatboken

Bli din egen supermat-ekspert med den mest omfattende supermatboken hittil!

Visste du at supermat er den raskeste og enkleste veien til et sunt kosthold? Med supermat som en del av kostholdet kan du oppleve større overskudd, få ny energi og bedre helse. Nordens mest erfarne ekspert på supermat viser deg hvordan du enkelt kan spise deg friskere!

Boken gir deg innføring i over 70 typer supermat sammen med detaljerte beskrivelser på hva virkestoffene gjør for kroppen din. 120 inspirerende oppskrifter viser hvordan du lett kan inkludere supermat i kostholdet til hele familien.

Supermat er mat fra hele verden som inneholder store mengder naturlige virkestoffer og ren, høykonsentrert næring. Supermat gjør det enkelt for deg å spise sunt. Kroppen renses, huden får frisk glød, den biologiske alderen din reduseres og maten gir deg ny energi og vitalitet. Økologi, bærekraftig utvikling og rettferdig produksjon er også viktige elementer i dette kostholdet.

Boken «Supermat» gir deg sjansen til å ta tilbake eierskapet over helsen din, og påvirke kroppen positivt gjennom det du spiser. Det har aldri vært viktigere å spise rent og næringsrikt – og denne boken gjør det enkelt å starte!

Foto: Mari Svenningsen

Foto: Mari Svenningsen

I boken får du også møte mannen bak supermatbølgen i Norden

John Opsahl er Nordens ledende ekspert på supermat og helhetlig livsstil. Han har en unik bakgrunn fra å ha spist supermat og levd etter holistiske prinsipper helt siden barndommen.

Gjennom sitt internasjonale virke som Life Coach og terapeut hjelper han mennesker med å ta grep om eget liv og helse. Han har lang fartstid som kostholdsekspert og produktutvikler innen supermat og kosttilskudd. John er kjent for å kombinere medisinske og holistiske tradisjoner med moderne vitenskap og metoder.

«Supermat er enkelt. Gjennom naturens beste matvarer får du i deg store mengder naturlige næringsstoffer som effektivt setter kroppen i stand til å helbrede seg selv. I denne boken vil du få nøkler til hvordan du kan bruke supermat til løfte helsen din til et helt nytt nivå».

-John Opsahl

 

Kommentarer

2 tilbakemeldinger - “Gled deg til den nye supermatboken kommer!”
  1. Thea sier:

    Når kommer boken for salg?

Legg igjen en kommentar