John Opsahl

John Opsahl

Kommentarer

2 tilbakemeldinger - “John Opsahl”
 1. Paul Chr Hansen sier:

  Hei John.
  Jeg dras mer og mer imot å spise grønn mat. Det vil si, alt som ikke innholder kjøtt av noe slag? Hodet sier bare stopp.
  Når jeg hører representanter fra mattilsynet kommenterer hva som er sunt, ler jeg så tårene triller. Men det er jo en helt anne sak. (smiler)

  Har alltid trent bra, og kroppen er fitt, men lurer i grunn på hva som vil være det absolutt opptimale å putte inn i kroppen til daglig, for å få mest energi og vitalitet?

  Mvh Paul.

  • admin sier:

   Hei Paul! Det viktigste er å lære seg å lytte til kroppen sin og hva den trenger og har godt av. Det virker det som du har i stor grad begynt å gjøre:-) Supermat er mat – og eksperimenter gjerne for hva som passer til din kropp. Bruk et bredt spekter av supermat, få i deg mange ulike slag – så får du i deg en fantastisk og optimal blanding av næringsstoffer. Grunnleggende er å få i seg gress, essensielle fettsyrer av høy kvalitet og alger hver dag. Innen disse igjen finner du ulike typer som igjen har ulike styrker og virkninger. I forbindelse med trening kan vi i tillegg anbefale ikke-animalisk proteiner som feks Purely Protein, Aman Prana extra virgin kokosolje, kakaobønner osv. Følg gjerne med på serien From Fat2Fit på bloggen, der er mange gode tips. Lykke til!

Legg igjen en kommentar