KONKURRANSE! VINN NATURENS BESTE ANTIOKSIDANTER!

Her får du sjansen til å vinne noen av naturens mest rikholdige supermatvarer på antioksidanter! Les nedover for å finne ut av konkurransereglene og hva du kan vinne!

Om høsten og vinteren utfordres immunforsvaret vårt ekstra, og mange sliter med forkjølelse og overalt hører man hosting, harking og nysing. Det kan derfor være lurt å booste immunforsvaret ekstra ved å tilføre antioksidanter igjennom mat!

Antioksidanter beskytter mot skader fra frie radikaler som dannes både i kroppen og tilføres utenfra. Aldring og degenerative sykdommer, immunsykdommer og lignende, kan sies å knyttes til et svakt forsvar mot frie radikaler. Kroppen produserer selv antioksidanter i cellene, eller vi kan få tilført dem gjennom kosten via frukt, bær, urter,krydder og nøtter. Vi vet fortsatt lite om hver enkelt antioksidant, og det er mye som tyder på at et nettverk av mange antioksidanter som virker sammen, har en positiv helseeffekt.

Disse tre supermat produktene som på hver sin måte hjelper immunforsvaret får du nå sjansen til å vinne:

Supernature Premium Multiblend Juice:

Supernature Premium Multiblend Juice er ett supermatprodukt med et bredspektret antioksidantinnhold som inneholder noen av de mest antioksidantrike superjuicene: goji, mangostan, noni, açai, granateple, surkirsebær, blåbær og aloe vera.

Vi må også nevne disse to supermat superstjernene:

Supernature Red Marine Algae:

Rødmarinalgene er kjent over hele verden som en av naturens mest immunstyrkende supermatvarer. Algene hemmer sopp og parasitter og inneholder stoffer som er effektive i kampen mot virus og bakterier. Et helt naturlig middel som kan hjelpe mot influensa.

Supernature Olivenbladekstrakt:

Forskning viser at olivenbladekstrakt kan hjelpe mot virus, bakterier, parasitter, sopp og gjærsopp. Olivenbladekstrakt er i tillegg forsterket med solhatt, som også er kjent for å være immunstyrkende og virke dempende på forkjølelsessymptomer. Olivenbladene har en kraftig antioksidanteffekt og inneholder det spesielle virkestoffet oleuropein. Dette er et antimikrobielt stoff som kan hemme veksten av mange patogener (sykdomsfremkallende mikro-organismer). Denne kombinasjonen kan styrke et utfordret immunforsvar, og kan også virke forebyggende.

For å vinne må du dele dette blogginnlegget på Facebook og legge igjen en kommentar her på bloggen med svar på spørsmålet «Hva er ORAC»?  og hvorfor du har lyst til å vinne.

Vi trekker vinneren neste uke. Lykke til!

 

Kommentarer

32 tilbakemeldinger - “KONKURRANSE! VINN NATURENS BESTE ANTIOKSIDANTER!”
 1. Elisabeth Hamar sier:

  ORAC is a unit of measurement for antioxidants developed by the National Institute on Aging in the National Institutes of Health (NIH).

 2. Stine sier:

  Kort fortalt: ORAC er kort for Oxygen Radical Absorbance Capacity, og er et mål på innholdet av antioksidanter. Super konkurranse! :-)

 3. Else sier:

  ORAC står for Oksygen radical absorbance Capacity, og er en måte å måle antioxidant nivåer i ulike matvarer. Eg trenger en antiokidant boost i desse dager, og håper eg kan bli den heldige vinneren! :)

 4. Malin sier:

  Orac er det som sier hvor mye antioksidant verdi det er i et bær eller annen produkt :) Jeg lever av supernature produkter spiser mye av det hver dag, så om jeg hadde vunnet hadde jeg blitt superhappy :)

 5. Minna sier:

  ORAC är en förkortning för; Oxygen Radical Absorbance Capacity – och är en målenhet med de bästa antioxidanterna som finns. Jag vill gärna vinna, eftersom jag har en viktig tid framför mig med studier till kostholdsveileder, 100% jobb & snowboard som jag skall lära mig att åka, har inte tid att bli sjuk & trenger nog en vitaminboost :) Kram på er!

 6. Mirela Madslangrud sier:

  ORAC betyr Oxygen Radicale Absorbance Capacity. Vil gjerne vinne fordi har nylig oppdaget Chlorella og Tart cherry. Og det må jeg si: de virker!

 7. Johannes Huse sier:

  Orac er en metode som brukes for å måle/ fortelle hvor mye antioksidanter et produkt inneholder.

  Jeg har lyst til å vinne fordi: Jeg er veldig glad i supermat, men grunnet lav inntekt er det ofte jeg må begrense handlene mine litt i forhold til hva jeg ellers hadde ønsket. Jeg har vært mye slapp og forkjølet (tett og slimete) det siste året og vet sikkert at jeg hadde fått mye hjelp og glede av disse produktene.

  Mhv. Johannes B. Huse :-)

 8. Mona sier:

  ORAC er en forkortelse for «oxygen radical absorbance capacity» og som er et målebegrep for mye antioksidanter et produkt innholder. Denne metoden er den mest anerkjente for å måle antioksidant innhold i matvarer og produkter.

  Hadde vært kjempe gøy å vinne produktene. Har akkurat tømt de siste dråpene ut av min multiblend flaske og kunne trenge påfyll :-D

  Mvh mona :-)

 9. Rita sier:

  Hei.

  Orac er en forkortelse for «Oxygen Radical Absorbanse Capacity», og er et målebegrep som forteller hvor mye antioksidanter et produkt inneholder.
  Orac metoden er den mest annerkjente metode i verden for å måle antioksidantinnhold
  i matvarer og produkter.
  Orac- LOGO møter de krav som stilles til testing og merking av produkter.

  Jeg har lyst til å vinne da jeg holder på å teste ut supermat produktene, jeg blir glad hver gang jeg får kjøpt meg et nytt produkt innen supermat.

  Hilsen Rita

 10. Carine Nilsen sier:

  ORAC står for oxygen radical absorbance capacity, og er en metode for å måle nivået av antioksidanter i alle matvarer. Jo høyere ORAC verdi, jo mer antioksidanter er det i matvaren.
  Jeg har veldig lyst til å vinne fordi nå starter jeg med en ny start på jobb og nytt hjem, og da ønsker jeg at også immunforsvaret mitt skal få en ny start!

 11. Line sier:

  Hei!

  ORAC (Oxygen redical absorbance capacity) er en metode for å måle og sertifisere antioksidantinnhold i matvarer og produkter.

  Jeg har lyst til å vinne da jeg trenger å styrkeimmunforsvaret mitt. Jeg er mor til en 4-åring som tar med seg basilusker hjem fra barnehagen. I tillegg har jeg en 6 mnd gammel baby som jeg ammer. Har ikke tid til å bli syk med to småbarn og trenger ekstra styrke nå i mørketiden :)

 12. Isabell Holm-Lindmark sier:

  Hej! Orac = Oxygen Radical Absorbtion Capacity är ett sätt att mäta antioxidanthalten i olika föda. Oracvärdet mäts på 100 gram av livsmedlet.

  Jag vill vinna dessa produkter för att jag verkligen behöver boosta mitt immunförsvar inför vintern då jag ska upp till fjällen i Sverige och arbeta en säsong! Jag har varit sjuk i många små omgångar och skulle behöva något som kan få mitt immunförsvar i ett bra skick innan jag åker upp. Jag är verkligen intresserad av supermat och skulle tycka det var intressant att prova dessa produkter.

  Jag arbetar i en Life butik i Uddevalla, Sverige och blev nyligen frälst av supermat genom er föreläsning i Göteborg! Supermat är något jag tror kommer bli riktigt stort och skulle vara intressant att prova just detta kittet för att kunna inspirera kunder och även ge tips till mina vänner och familj om supermat!

  Tack för en bra blogg!! / Isabell Holm-Lindmark, Sverige, Uddevalla

 13. Line sier:

  Hei!
  ORAC er en måleverdi. ORAC vedien (skalaen) i et produkt sier oss hvor mye antioxidanter produktet inneholder.
  Jeg hadde blitt så glad hvis det var jeg som vant!!! Har vært plaget mye med allergi og blir lett syk.

  Keep up the good work:-)

 14. Linda Merete Thomte sier:

  ORAC = Oxygen radical absorbance capacity = er et målebegrep som forteller hvor mye antioksidanter et produkt inneholder.

  Jeg vil gjerne vinne naturens beste antioksidanter fordi jeg i flere år har lidd av underernæring pga kroppens manglende evne til å ta opp næring fra mat. Jeg har gått på 30 vitaminer og mineraler i 1 år, og er bedre, men mangler fortsatt energi.
  Mitt store ønske er å kunne bruke Supermatprodukter . Jeg r svært interessert i dette og følger mye med på nettsider og media om produktenes virkninger og helsegevinster.
  Men dessverre tåler ikke økonomien dette for øyeblikket ,da jeg pga underernæringen ikke kan være i jobb, har fått svært reduserte inntekter og store utgifter til behandlinger.

 15. Vigdis Debes sier:

  Orac er måleenheten for antioksidanter,og jeg har veldig lyst til å vinne disse produktene da jeg ikke har prøvd noen av disse produktene før! Har lang erfaring med mange andre produkter fra dere og reklamerer for gress og alger til alle jeg kjenner!! Hver gang dere kommer med noe nytt gleder jeg meg til å prøve, så det hadde jo vært supergøy å vinne tre produkter da!!!

  Super hilsen Vigdis

 16. Mathilde Warvik sier:

  Hei!

  ORAC betyr Oxygen Radical Absorbance Capascity og er den beste måten å måle innholdet av antioksidanter i matvarer og produkter.

  Jeg har blitt frelst av rawfood, og spesielt rødalger. Synes jeg merker stor forskjell på formen og opplever at jeg er mindre forkjølet enn tidligere. Jeg er veldig klar for å teste ut nye produkter, og vinner derfor mer enn gjerne ;)

  Mathilde

 17. Renate J. sier:

  Såvidt jeg har forstått det er ORAC det en måte å måle antioksidanter på: ORAC er en forkortelse for «Oxygen Radical Absorbance Capacity», og er et målebegrep som forteller hvor mye antioksidanter et produkt inneholder. Deres produkter, nevnt ovenfor, har nok en stor verdi av antioksidanter hvis man måler med ORAC.

  Jeg har lyst til å vinne fordi jeg har tro på produktene dere står for, og jeg tror cellene i kroppen min ville juble for disse produktene. I tillegg har jeg en jobb som krever superhelse da jeg har ansvar for 10 barn i småbarnsalderen som nyser og snørrer fra september til mars… da skader det ikke med et sterkt imunforsvar og en god dose antiaksidanter:)

 18. camilla sier:

  Så bra konkuranse. ORAC står for Oksygen radical absorbance Capacity og er en måte man kan måle antioksidant nivået i diverse matvarer.

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg virkelig liker produktene deres, og dette er alle produkter jeg desverre ikke har fått prøvd enda, men studentøkonomi så må jeg priotere, og da er det spirulina og kamut som alltid blir priotert. Jeg har også slitt med en seig forskjølelse nå i flere månder, og det passer veldig dårlig nå som eksamenstiden nærmer seg.

 19. Thea sier:

  ORAC er en forkortelse for oxygen radical absorption capasity og er en skala som angir den antioksidative egenskapen til matvaren. Råkakao er en av matvarene med høyest ORAC verdi, på 95000!

 20. Jessica Velde sier:

  Oxygen radical absorbance capacity (ORAC) : Måling av antioksidanter i et produkt.

  Elsker rett og slett Supernature Premium Multiblend Juice men kunne tenkt meg å prøve de andre 2 produktene også :)

 21. Kjersti Wåhlberg sier:

  ORAC står for «Oxygen radical absorbance capacity» og er en skala som rangerer innholdet av antioksidanter i vegetabilske matvarer.

  Av disse tre produktene har jeg prøvd rødalger, og er veldig fornøyd! Ønsker superhelse i hele vinter (og resten av året.;)) for både meg og datteren min som går i barnehage, og håper vi vinner :)

 22. Eva sier:

  ORAC (Oxygen radical absorbance capacity)
  Forskere ved USDA har utarbeidet en skala som rangerer antioksidantinnholdet i forskjellige vegetabilske matvarer. De anbefaler at man spiser matvarer som inneholder minst 3000 ORAC-enheter om dagen.
  Jeg har lyst til å vinne konkurransen fordi:
  Da min datter er 100% sengeliggende på femte måneden etter infeksjon i kroppen (under utredning for ME) og hvor immunforsvaret er helt nede i bunn, er jeg som mor alltid på utkikk etter matvarer som skal styrke hennes immunforsvar. Disse produktene, som er rike på antioksidanter, ser ut til å skulle kunne booste immunforsvaret ekstra. Dette er noe hun virkelig trenger.

 23. Caroline sier:

  ORAC = Oxygen radical absorbance capacity = er et målebegrep som forteller hvor mye antioksidanter et produkt inneholder.

  Med två tätta graviditeter så behöver jag mest möjliga näring før att mitt immunførsvar ska orka med vardagen. Jag merker stor skillnad om jag äter mycket socker,raffinerad mat och sover lite. Det slår direk direkt ut på mitt immunförsvar. Med denna ORAC boost pakken kommer jag långt och er redo før vintern! Tack før bra produkter på marknaden.

 24. Ann Kristin Mathiassen sier:

  ORAC er en forkortelse for Oxygen Radical Absorbance Capasity» og er en målemetode brukt av Brunswick Laboratories for å måle matvarenes evne til å bekjempe frie radikaler i kroppen. (Altså graden av antioksidantenes kraft pr 100 gram)
  Tusen takk for et kjempeinspirerende foredrag forrige uke, er «NYRELST» og gleder meg til å teste ut nye former for SUPERMAT :-D

 25. ORAC står for OXYGEN RADICAL ABSORBANCE CAPACITY og er et mål på antioksidanter. Jeg håper å vinne fordi jeg og mine barn elsker det! Og to av oss har astma og allergi,vi merker stor forskjell ved å bruke supermat :-).

 26. Karianne Vikre sier:

  ORAC er forkortelse for Oxygen Radical Absorbance Capacity, og er en måleenhet for hvor mye antioksidanter et produkt inneholder. Jeg ønsker å vinne fordi jeg har slitt med borrelia og co-infeksjoner i 15 år og skal nå igang med å teste sønnen min på 3,5 år også. Jeg trenger supermat produkter som styrker immunforsvaret mitt og denne uken reddet olivenbladekstrakt meg fra en ny lungebetennelse!! Supermatproduktene er fantastiske og jeg bruker dem hver dag!! Hadde vært hyggelig å vinne noen produkter, for har hatt høye utgifter til helse:) :)

 27. Randi sier:

  ORAC er en forkortelse for “oxygen radical absorbance capacity” og som er et målebegrep for mye antioksidanter et produkt innholder. ORAC er utvilket av det amerikanske helse instituetet, avdeling for aldring.

  Jeg har ME, og i tillegg til å være helt bevist på hva jeg spiser (Pga. matintoleranser bare visse ting, og helt rene økologiske produkter) må jeg ta tilskudd av ulike vitaminer, mineraler, hormoner, enzymer og annet; blandt annet alger og olivenblad. Når jeg i perioder har prøvd å kutte ut noe for å spare penger så merkes det på kroppen med en gang, og i verste tilfelle blir jeg liggende igjen.

  Siden dette som sagt er svært dyrt hadde det derfor vært ekstra kjærkomment om jeg hadde vunnet denne premien.

 28. Trine sier:

  ORAC er forkortelse for «Oxygen Radical Absorbance Capacity»
  -en målebetegnelse på innholdet av antioksidanter. Er helt på felgen om dagen og veldig nysgjerrig på Supernature og om dette skulle kunne hjelpe meg. <3

 29. Eirin Nordhaug sier:

  ORAC står for Oksygen radical absorbance Capacity, og er en måte å måle antioxidant nivåer i ulike fødevarer.
  Super konkurrance!

 30. Kristina sier:

  ORAC står for Oksygen radical absorbance Capacity, og er en måte å måle antioxidant nivåer i ulike matvarer.

  Jeg har lenge ønsket å teste mer supermat, og har utrolig lyst å teste disse produktene. Har hørt så mye bra om det og lest masse blogger som skriver bra ting om det – men økonomien har ikke helt strukket til etter fitnesskonkurransen jeg deltok på i høst. Hadde blirr så utrolig glad om jeg hadde vunnet :) :)

 31. Evi Hagenes sier:

  Orac = Oxygen radical absorbance capacity. Eit målebegrep som forteller om kor mykje antioksidanter eit produkt inneholder. Har lenge hatt lyst å teste disse produktene men å være småbarnsmamma og med langt ifrå den beste økonomien så har det alltid blitt med bare tankene, derfor hadde eg blitt superglad om eg hadde vunnet! Trenger det nå som vinteren har slått ut for fult og eg merker det godt på energien og humøret (negativt). Trenger litt ekstra påfyll i ein hektisk kvardag <3

 32. ORAC er en forkortelse for “ Oxygen Radical Absorbance Capacity” og er et målebegrep for mye antioksidanter et produkt innholder. Denne metoden er den mest anerkjente for å måle antioksidantinnholdet i matvarer og produkter.

  Jeg har vært forkjølet siden september og trenger å bli frisk! Snart er det vel min tur med litt balanse og hell i hverdagen :-)
  Jeg er en trofast kunde hos Supernature men pga stram økonomi må jeg prioritere hva jeg kjøper/spiser. Jeg har aldri bruk Premium Multiblend juice tidligere, men har Smoothie boken deres hvor den inngår i flere oppskrifter jeg har veldig lyst til å prøve meg på. Super bok dere har laget!

Legg igjen en kommentar