Supermatkonkurransen fortsetter til torsdag!

Vi utvider vår konkurranse med en dag! Konkurransen trekkes 27.september kl 15:00. Lykke til! Her er den:

Nå slår vi til med en stor spennende konkurranse! Vi deler ut spennende premier til de mest inspirerende og motiverende suksesshistoriene om supermat.

Du kan vinne en bugnende produktpakke om du deler med deg nettopp din suksesshistorie om supermat. Skriv et kort innlegg om din historie om supermat i kommentarfeltet her på bloggen. De som vinner blir kontaktet av oss og vi legger så ut din historie her på Supernature bloggen. Se nederst for konkurranseregler. Lykke til!

Premiene er:

Førstepremie:  Stor pakke med  Supernature supermat:

Supernature AFA-Alge fra Lake Klamath; næringstett, super for immunforsvar, nervesystemet, hjernen og nyrene

Supernature Gojibær – soltørkede og viltvoksende, rik på c-vitamin, betakaroten, antioksidanter.

Supernature Purely Greens Max; avansert supermatkompleks med det beste av gress, alger, tang og grønnsaker og urter. Spesialsammensatt for nordiske forhold.

Aman Prana Happy Delight kaldpresset og økologisk omega oljeblanding: en unik og høykvalitetsblanding av de beste oljene kroppen dine kan få

Supernature Chlorella, rik på klorofyll, lettoptakelig protein, antioksidanter, mineraler og vitaminer – er suveren for å detoxe kroppen!

Supernature Activated Barley, rik på betaglukaner som er immunforsvarets beste venn, og gir langvarig og stabil og lavglykemisk energi.

Supernature rå Kakaobiter; deilig snacks som er proppfull av antioksidanter, mineraler og vitaminer, og stimulerer lykkehormonene i kroppen vår.

Aman Prana Extra Virgin filtrert kokosolje: en superhelt blant supermat, smaker nydelig, hjelper på opptak av fettløselige vitaminer, mineraler og karotener, er bra for folk som sliter med å fordøye fett,  forbedrer tarmfloraen og gir mer stabilt blodsukker.

Supernature Premium Acai juice; er høykonsentrert Acai juice og er stappfull av antioksidanter.

Supernature Kinesisk Balanse-te: er klassikeren vår og virker balanserende, utrensende,  oppkvikkende, og smaker godt.

Andre premie:

 

Supernature Premium elixir Noni med bringebær er anti-aging, styrker immunforsvar og hormonbalanse, balanserer blodsukkeret.

Supernature hampfrø, avskallede: rik på vitaminer, proteiner, omega-3-6-9, aminosyrer og antioksidanter.

Supernature Gojibær – soltørkede og viltvoksende, rik på c-vitamin, betakaroten, antioksidanter.

Supernature rå Kakaobiter; deilig snacks som er proppfull av antioksidanter, mineraler og vitaminer, og stimulerer lykkehormonene i kroppen vår.

Ekstrapremie:

Boken «Supersmoothies – superhelse på 1-2-3″ av Trine Berge og Sara Chacko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konkurranseregler: Alle konkurransesvar kan bli brukt i bloggen. Premievinnerene forplikter seg til å dele sin historie på bloggen i et eget innlegg for å motta premien.

For å delta svarer du på innlegget med en kommentar om din historie, og deler linken til vårt blogginnlegg på din Facebookside eller blogg.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

12 tilbakemeldinger - “Supermatkonkurransen fortsetter til torsdag!”
 1. Renate sier:

  Min erfaring med super mat er helt fantastisk. Er en jente på 23 år og før supermat kom inn i livet mitt var jeg konstant trøtt, vondt i magen og rett og slett ulykkelig. Etter at jeg har begynt med supermat har jeg så uttfattelig mye energi! føler det bobler over! trives mye bedre med meg selv, har gode treningsøkter pga mye energi! Rett og slett veldig takknemligg for min nye hverdag! :)

 2. Karoline sier:

  I hele mitt liv har jeg slitt med mye psykiske problemer, blitt fort utslitt, satt i gang ting med så stor iver og engasjement at det har vært umulig å fullføre og følt meg utrolig dum. Da min søster ble diagnosert med ADHD så var det ikke lenge etter at jeg i en alder av 20 fikk samme diagnose.

  Jeg har aldri vært glad i medisinbruk og har alltid tydd til litt «utradisjonelle» utveier som alltid har fungert for småting. Da jeg fikk denne diagnosen jeg trodde kun små rastløse gutter fikk ble det en helt ny verden av leting på nett, hva er egentlig det jeg har? Finnes det svar? Er det andre ting enn medisiner jeg kan prøve?

  Per dags dato går jeg på medisiner, men har som mål å finne supplementet som virker på den måten medisiner fungerer. Jeg kjenner kroppen min nyter supermat og matvanene mine er hundre prosent endret. Jeg har mistet over 30 kg (her ikke på grunn av medisiner, men fordi jeg endret kostholdet) og har aldri vært mer fornøyd med livet. Jeg VET at jeg finner supermat som kommer til å ta over medisinen, jeg må bare eksprimentere meg frem litt til.

 3. Carine sier:

  I 2010 var jeg så på utkikk etter noe som kunne hjelpe meg med energi og forandring i kostholdet. Jeg hadde vært veggis i to år, men hadde aldri hørt om supermat før en aprilkveld i 2010. Da så jeg på en youtube video av en canadisk jente som prata om spirulina, maca, bi pollen, ja alt mulig rare greier jeg ikke en gang klarte å stave ordentlig. Men jeg så på den enrgien hun hadde og snakka om produktene med stor iver, så jeg visste at dette ville jeg få tak i. Jeg dro til Oslo til supernature og kjøpte inn alt det viktigste for å starte. Jeg startet med grønn smoothie med spirulina. Og for en forskjell! Hver dag drakk jeg smoothien før jeg dro på jobb som klatreinstruktør. Jeg kjente jeg svevde på en sky når jeg var på jobben, det ga meg mer klarhet i tankene, mer overskudd og jeg merket jeg smilte hele tiden. Jeg fikk så klart mange rare blikk av kollegene mine som syntes den grønne gugga mi var veldig skummel. Men de og sa jeg hele tiden var så positiv og energisk. Siden 2010 har supermat blitt større og større del av livet mitt. Jeg dro på reise til hawaii og oppdaget enda mer om supermat som vokste på øyene. Idag bruker jeg supermat hver dag og er en kjempe fornøyd og glad super-veggis:-)

 4. Stine sier:

  Jeg er en jente på 20 år som studerer her i Oslo. Jeg har lenge prøvd å få mer energi, faktisk så lenge som hele videregående og deler av ungdomsskolen. Jeg har lenge strevd med å få overskudd til alt som skal gjøres iløpet av hverdagen min. Skole, jobb, familie og venner har krevd sitt og resultatet har ofte blitt en utslitt jente med dårlig samvittighet ettersom jeg ikke orket å gjennomføre alt like bra. Har alltid sovet mye, gjerne 9-10-11 timer per natt i tillegg til hvertfall et par timer på dagen. Har prøvd det meste for å få mer overskudd – fysioterapi, naprapat, akupunktur, mer aktivitet, mindre aktivitet, legge om kosthold, men lite har fungert mot min trøtthet – HELT FREM TIL AUGUST. Da kjøpte jeg mitt første supernature produkt – Purely greens max. Virkningen kom veldig fort. Fikk mer overskudd, ble veldig våken om dagen, og blodsukker og humør var stabilt. Hadde ikke det vanlige søtsuget og jeg var lengre mett enn vanlig. Etter et par uker med dette kjøpte jeg spirulina, chlorella og Happy delight olje, og denne grønne shaken tar jeg omtrent hver morgen og blir bare mer og mer positiv til supernature sine produkter. Sover omtrent 40% mindre enn det jeg gjorde før og har såå mye energi til hva jeg vil!! :-) Endelig har NOE fungert for meg, og det var noe så enkelt som dette! Nå takler jeg min hektiske hverdag og ser faktisk frem til praksis i sykehus nå om noen uker, som jeg tidligere grudde meg til! :-) Må også takke for kjempegod veiledning i butikkene deres! Så engasjerte og kunnskapsrike mennesker som brenner for det de gjør er det lenge siden jeg har møtt!

 5. Elise Lærum sier:

  Hei dere flotte superdamene.

  Min historie med supermat er ikke så spesiell men den har alikevel vært viktig for meg og jeg håper den kan være til Inspirasjon for andre der ute som kanskje har vært/er i samme situasjon jeg var i for noen år tilbake da jeg begynte med supermat.

  Jeg har hele livet hatt gluten allergi men legene forstod ikke at det var det jeg hadde før jeg var 20 år. De mente jeg hadde jernmangel anemi og ikke spiste den maten jeg skulle. Jeg har gått på jern tilskudd fra jeg gikk i barnehagen til voksen alder forsi jeg var mye slapp, lite energi og sov mye. Min ungdomstid gikk til å sove mye, og jeg besvimte en del og mistet mye av håret mitt. Jeg fikk flere store allergireaksjoner og fikk problemer med smerter i ledd i hele kroppen. Jeg var inn og ut av sykehus og lege og til utredning for div saker og ting i flere år. Men legene fant ikke ut hva det var og det jeg fikk av svar var at jeg skulle spise 800 mg paracet hver dag mot smertene. Jeg fikk ikke noe kostveiledning, ikke noe annen veliedning om helse generelt. Jeg brukte en del smertestillende når jeg virkelig måtte. Men jeg skjønte at over lang tid så ville dette bli en for stor belastning for kroppen. Så jeg måtte finne andre løsninger. Da ble det å endre på kostholdet for å se om det hjalp. Vi har en del gikt på min mors side i slekten så jeg snakket med en tante som hadde blitt bedre ved å utelukke visse matvarer i kosten, og så søkte jeg meg frem på nettet og begynte som smått allerede fra jeg var 18 å endre på en del av kostholdet. Vi fant føsrst ut ved en tilfeldighet at det var gluten allergi jeg hadde når jeg var ca 20, så da begynte jeg på glutenfritt kosthold, det tok ca
  år før jeg begynte å bli bedre, men det ble ikke helt bra før jeg kuttet ut sukker, kumelk, div andre tilsetningstoffer og begynte på et såkalt kjernesunt kosthold og tilførte supermat i tilegg.

  Nå har jeg levd helt glutenfritt i 6 år, og uten sukker, kumelksprodukter og med supermat i 3 siste årene. De siste 2 årene har jeg fått håret mitt tilbake, jeg er kvitt alle leddproblemer, jeg har energi og overskudd hele tiden. Jeg bygger muskler til en forandring. Kroppen min har endret seg, huden min er mye bedre og jeg føler meg vakrere nå enn for seks år siden, og jeg har jo blitt eldre!?.. Hukommelse og konsentrasjon har jeg fått, Så nå kunne jeg gått skolen om igjen. :).Jeg har et helt annet liv nå, jeg kan være sporty og aktiv hele tiden, og jeg kan virkelig kjenne på alt det gode supermaten har gjort for meg og kroppen min fysisk og psykisk. Så lite som skal til for at du skal få det så godt! Jeg er så takknemlig for de menneskene som har vært pionerer for supermat og kosthold som virkelig åpnet øynene våres slik at vi kan se at mye kan behandles/gjøres uten medisiner også. På en sunn og god måte! Slik kroppen fortjener. :)

  Uansett om du har noe å behandle eller ikke så får du garantert det mye bedre på en eller annen måte. Hva som blir din story vet jeg ikke men det blir gøy å se :) Alle fortjener å ha det godt på alle måter! Har du det bra nå? Hva om du kan ha det enda bedre?

  Takk til Superdamene Trine og Sara som har gjort en super innsats og som deler av sine erfaringer. Dere er mine forbilder! Keep up the good work. Jeg gleder meg til fortsettelsen. :)

  Klem Elise

 6. Min Historie er helt fersk!

  Jeg meldte meg på triathlon gruppe uten planer om å være med på noe løp. Kun for å komme i bedre form..

  kort tid etter første svømmetreningene ble det snakk om halv Ironman i Haugesund og vips var jeg påmeldt.. Da ble det fast trening en gang i uken og resten sporadisk. Formen ble gradvis bedre og Ironman gikk kjempefint med godt humør og uten skader.

  . Mellomtiden kom jeg borti boken superfood og jeg fikk interessen opp for det.. Nå tenker jeg at trening med bra kosthold vil få meg i bedre form og styrke kroppen fsammen med treningen.

  Kanskje jeg klarer en hel ironman til nesteår.. Boken superfood virker inspirerende og med litt hjelp for å komme igang så kan jeg nå mine mål. :)

  Hilsen
  Even .

 7. Kristine sier:

  Hei!

  Tusen takk for en flott mulighet til å dele min og andres erfaringer, historier og opplevelser tilknyttet bruk av supermat.

  Hver eneste historie er viktig og flere som jeg leser historiene til her, eller som jeg har snakket med i det virkelige liv, har ofte forsøkt utallige alternativer for å finne en løsning som fungerer i praksis for deres kropp og deres velvære. Ofte er mye forsøkt i ren desperasjon etter å finne en løsning som kan fungere over tid. Dette gjelder også meg.

  Jeg er oppvokst i et hjem, med flotte foreldre og sunne matvaner. I hvertfall sunne etter det både læreboken fra heimkunnskapen og Hellstrøm påpeker. Det er mye god mat, og ufattelig mange muligheter for å leve sunt gjennom et tradisjonelt norsk husmannskosthold.

  Samtidig opplevde jeg som mange andre i slutten av ungdomsårene, at kroppen ble svakere ikke sterkere, slik jeg hadde lært at den skulle bli av husmannskosten. Til slutt var jeg utslitt, jeg sov døgnet rundt. Hyppige legebesøk, sykehusopphold og behandlinger gav ulike diagnoser og like mange dyre behandlingsopplegg.

  Svarene fra legene var mange, jeg hadde glutenallergi, laktoseintoleranse, candida, irritabel tarm, jernmangelanemi, lavt stoffskift og mer.

  Etter mange mislykkede behandlingsforsøk, ble min interesse og ønske om å finne en mer helhetlig løsning stadig mer påtrengende og nødvendig. Jeg startet å søke på nettet, oppsøke informasjon og lese meg opp på hva kroppen faktisk trenger. Da oppdaget jeg supermat.

  Takke være kunnskapsrike forfattere og terapauter innenfor Raw Food og såkalt Supermat, som var villige til lytte til min historie, og vise interesse for å finne ut hva jeg faktisk hadde behov for. Ble det påpekt at det kostholdet jeg var oppvokst med, ikke nødvendigvis bare hadde vært nyttig og bra for kroppen min. Mye raffinert sukker og overkokte grønnskaker, hadde ikke gitt meg den næringen jeg hadde behov for.

  Jeg bestemte meg for å forsøke supermat. Jeg valgte å spise mye rå grønnskaker, proppet med vitaminer og mineraler, samt alt det som et husmannskosthold innebærer av frukt, kjøtt og mye annen god mat. I tillegg supplerte jeg med supermat.

  Etter noe tid ble kroppen min sterkere, jeg fikk mer energi, jeg tålte flere matvarer, magen ble mye bedre og mer forutsigbar, jeg ble gladere og lykkeligere, jeg sluttet å hvile midt på dagen, huden ble mye penere og jeg fikk komplimenter fordi jeg såg så «frisk ut». Det var flere år siden jeg hadde hørt noen si det!

  Jeg kunne trene som jeg hadde gjort tidligere, fungere i jobb, skole, bruke tid med venner og klare å håndtere en hel dag med alt det innbærer av aktiviteter og gjøremål. Noe som tidligere virket like umulig som å bestige Mont Everest rett opp fjellveggen, uten klatretau eller annen form for sikring.

  Det tok tid, supermat var ingen mirakelkur som endret kroppen og livet mitt totalt over natten. Det er den jevnlige og kontinuerlige bruken som har hatt effekt for meg, i kombinasjon med et sunt og variert kosthold, med litt av alt. Livet skal nytes, og det skal også mat!

  Jeg starter dagen med aman prana olje og en «grønn drikk», det vil si alger og hvetegress i vann. I tillegg bruker jeg ofte smoothies som mellommåltid med masse gode ingredienser slik som acai, gojibær, lecithin frukt og grønt. I tillegg til rå kakao som gjerne blir servert til gjester i form av hjemmelaget sjokolade, kokos som drikke,og kokosolje i havregrøt (smaker fantastisk!!) og til steking, hemp og erteprotein som protein tilskudd og i bakverk, Chiafrø i salater, balanse-te når jeg koser meg om kvelden foran peisen og tart cherry om jeg ikke får sove eller er urolig etter en dag med mange gjøremål og krevende oppgaver på jobben.

  Jeg har valgt å ikke lage mitt kosthold for komplisert. Dette er en del av min hverdag og mitt liv, som fungerer og som gjør mitt liv både bedre og mer energirikt. Det har for meg vært viktig at kostholdet styres av meg.. ikke at jeg blir styrt av kostholdet. Endelig kan jeg leve slik jeg ønsker, hvor jeg kan VELGE om jeg ønsker å ligge strekk ut i sofaen å gjøre ingenting… og den valgfriheten vil jeg aldri gi slipp!

  Derfor fortsetter jeg med supermat (hvor jeg varierer mange ingredienser og typer fra dag til dag, mens andre holder jeg fast på slik som morgendrikken og oljene), i kombinasjon med et variert kosthold, hvor litt av alt er tillatt. Jeg lytter til kroppen og gir den det den vil ha og det den trenger. Etter mange år med supermat, vet jeg hva som har best effekt for meg.

  Takk til Supernature og de ansatte for den informasjonen og kunnskapen, og ikke minst tilgjengeligheten dere har gitt og gir til meg og resten av norges befolkning. Det er lett å tenke at Supermat er nok en ny «hyp», en trend eller en av utallige slankekurer basert på hysteria og snever tilgang av såkalt «vanlig mat».

  For meg blir det helt feil. Supermat fungerer utmerket med sunt husmannskosthold! Det viktigste er at en får i seg nok riktig næring, til å leve livet slik du ønsker å leve det! Supermat gir meg den tryggheten, og da gjør det ikke så mye om grønnsakene noen ganger blir overkokt, eller at en må ty til ferdigmat en sjelden gang fordi tiden rett og slett ikke alltid strekker til når en skal leve livet fullt ut!

  Ønsker dere alle sammen en fantastisk dag videre!

  MVH
  Kristine

 8. Lisa:) sier:

  Jeg er en 23år gammel jente som begynnte å eksprimentere med supermat for et år siden, først og fremst fordi jeg plutselig fikk masse utbrudd i huden. Jeg startet med spirulina og fikk så bra effekt av det! Ikke bare ble huden bedre, men jeg merket at også at energinivået mitt ble bedre.

  Jeg har slitt med kronisk sykdom i 10 år, og er vant med å ha lav energi i perioder, en lite fungerende kropp og å være deprimert i lengre perioder. Ved å ta spirulina føltes det som et indre lys som hjalp meg å lette på alt:) Etter suksessen med spirulina har jeg blitt mer nyskjerrig og testet ut mye. Flere produkt jeg ikke kan klare meg uten er Purely greens max og Happy perilla!
  Jeg har også blitt veldig inspirert av bloggene og bøkene deres og har ikke bare forstått viktigheten av supermat, men også kosthold generelt. Kostholdet mitt blir mer og mer rått, og også vegetariansk.
  Supermat og rawfood er også suksess når jeg praktiserer yoga daglig og trener mye :) Min største drøm for livet er å bli ferdig utdannet, så jeg kan jobbe innen forebyggende helse, og spre viktigheten av supermat, rawfood, riktig kosthold, trening og yoga for å leve et lykkeligere liv <3

  MEN, Konklusjonen av denne lille historien er hvertfall at jeg det siste året har vært mer eller mindre har vært symptomfri, og får jeg i meg riktig mat, gress, alger og olje kan jeg fungere nesten likt som andre på min alder :)

 9. Michelle B sier:

  Først vil jeg bare si at jeg synes det er fantastisk å ha en så bra butikk som Super-nature tilgjendelig. Store deler av mine lønninger bruker jeg med god samvittighet hos dere. Jeg vil fortelle min historie litt annerledes, og gjør dette gjennom en liten fortelling! Takk for alt!

  Det var en gang en jente som ikke lengre så gleden i mat. Hverdagen var fylt med tanker om sunt, usunt, telling av kallorier og et negativt syn på mat. Jentas kropp var sliten og trengte forandring. Dette var rundt juletider, og jenta hadde funnet seg det perfekte juleønske, nemmelig en vakker og veldig inspirerende bok med navnet ”Beauty food”. Julaften kom, og der lå gaven. Det glødet i jentas øyne da hun de neste dagene satt å nileste den spennende boken. Supermat, hva nå dette? Spennende virker det hvertfall. Dette måtte så klart prøve ut. Men hva skal man starte med? Alt virket jo like bra for kropp og sjel. Ja, det var rett og slett bare å starte fra en kant.

  Skapet fylte seg først opp med 3 typer supermat. Spirulina, Chlorella og gojibær. Det tok ikke lange stunden før jenta var frelsk. Skapet fylte seg så opp med 7 produkter. Denne gangen Aloe vera x40, rå kakao, tart cherry, kokosolje og golden berries. Matlysten, energien og gnisten kom snikende tilbake. Jenta kunne ikke få nok. Hun leste bok på bok om supermat og de fantastiske helsebringende effektene, fikk veiledning hos fantastiske Nina på Super Nature store, dro på superhelse seminar og begynte endelig å se gleden rundt mat og velvære.

  Jenta brukte ikke mange månedene på å finne tilbake til seg selv igjen, hun ble etter hvert , vegiterianer og kjøkkenet ble hennes favorittrom i leiligheten. Det hopet seg opp i skapene med masse deilig supermat. Jenta driver nå aktivt med yoga, starter hver morgen med en energigivende supershake, nyter hvert måltid, livet og begynner å studere friskliv og folkehelsearbeid arbeid neste år. Livet er herlig!

  Klem fra M

 10. mari sier:

  skulle ikke konkuransen vært trekt nå? hvem vant?

Legg igjen en kommentar