Det ultimate treningsvannet!

Under trening er det viktig å fylle på med væske underveis, og man kommer selvsagt langt med rent vann. Men når du trener hardt og svetter mye mister du endel av minerallageret ditt, og mineraler trenger du ekstra mye av under restitusjonen. Vi gir deg derfor oppskrift på et treningsvann med kokosvann og mineraler du enkelt blander selv som smaker godt og restituerer deg kjapt!

Du trenger:

0,7 l Kokosvann – Cocofina som du får kjøpt hos Supernature er av høy kvalitet og smaker godt – eller du kan kjøpe en ung og fersk kokosnøtt (grønn)
Du kan også blande sammen med rent vann for å få det til å vare lengre. Kokosvann inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter og aminosyrer. Det inneholder mer kalium enn de fleste treningsdrikker. Sunnere enn melk blant annet fordi den er uten fett og kolestrol. Noen hevder det bedrer blodsirkulasjonen, reduserer dannelsen av avfallsstoffer i blodet og dermed reduserer risikoen for hjertesykdommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

4 ts. Supernature Kinesiske balanse-te. Den renser kroppen og gir deg energi og overskudd. Teen består av en unik kombinasjon av 21 urter, alle 100% organiske ingredienser. De er kombinert på en måte hvor de virker gunstig på avgiftning, syre/base-balansen, slanking, blodsukkeret, fordøyelsen, organene, kretsløpet, hormonsystemet og immunforsvaret

 

 

 

 

 

 

10 dråper Supernature Aloe vera 40X. Aloe vera reduserer smerter og betennelser i musklene og støtter utvekslingen av oksygen og karbondioksid i lungene.

 

 

 

 

 

 

3 pipetterør med Supernature Ionic elements. Her får du direkte opptak av 72 ioniserte spormineraler rett igjennom slimhinner i munnen.

Rist sammen og drikk :-)

 

Kommentarer

6 tilbakemeldinger - “Det ultimate treningsvannet!”
 1. kikki sier:

  Er det noen karbohydrater i cocofinaen som man bør være forsiktig med om man slanker seg?

  • admin sier:

   Hei Kikki!
   Kokosvann inneholder karbohydrater men har en meget lav GI. Det blir da veldig individuelt hvordan din kropp påvirkes av karbohydratene. For noen få blir Kokosvannet for søtt, men vår erfaring er at Kokosvannet virker balanserende på kroppen pga sitt høye innhold av mineraler og sporstoffer. Kokosvannet har i tillegg en PH balanserende effekt. :-)

 2. Kai Dramer sier:

  I omtalen av ingrediensene i kokosvann savner jeg cytokinin, som er et planteveksthormon som også virker anti-aldrende på mennesker. Foruten å være den beste treningsdrikk, har kokosvann også en rekke terapeutiske egenskaper når det gjelder blant annet hjerte-karsykdom, kreft og demens. Ikke rart den i Hawaii blir kalt «noelani» som betyr «dugg fra himmelen».

  • admin sier:

   Flott innspill, kokos og kokosvann er så utrolig bredspektret i innhold og bruk at det er umulig å få med seg alt i ett innlegg :-)

 3. camilla sier:

  hva anbefaler dere å bruke for å få i seg nok magnesium?

  • admin sier:

   Hei Camilla!
   En god kilde til naturlig magnesium er blant annet rå kakao. Per 100 g råkakao nibs får du i deg 342 mg magnesium. Ellers kan vi anbefale deg Supernature Ionic Elements som inneholder superladet aktivert fulvinsyre samt sjø og plantebasert magnesium, og over 72 ioniske spormineraler. Synergieffekten av ioniske spormineraler og konsentrert ren fulvinsyre gir en løsning mange ganger sterkere enn hver enkelte alene. Ellers er alger meget gode kilder til magnesium. Supernature Red marine alge inneholder over 900 mg magnesium per 100 g, AFA-algen 220 mg per 100 g, Chlorella 266 mg per 100 g, Spirulina 195 mg per 100 g. Sjøgrønnsaker kan også anbefales, spesielt Kombu, Dulse og Kelp er gode kilder. :-)

Legg igjen en kommentar