Fat2Fit denne uken; faste gir balanse og kontakt med deg selv!

I denne uken i From Fat2Fit har John Roger gått ned 400 gram fett og ned 500 gram muskelmasse. Det vises helt tydelig på kroppsfasongen hans at noe stort har skjedd og ukens valk er blitt betraktelig mindre:

Ukens valk uke 10:                                                       Ukens valk uke 1:

  

 

 

 

 

 

 

Han opplever at han har mye mindre stress rundt sultfølelser , og at fasten gjør at personligheten kommer frem på en ny måte! Se Fat2Fit teamet beskrive disse spennende prosessene:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukens produkt er Kinesisk balanse te. Det er et helhetlig produkt som detoxer hele kroppen og stimulerer organfunksjonene dine. Produktet ble populært igjennom kun «word of mouth» fordi det fungerte for alle!


 

Ukens spørsmål er mange ulike spørsmål om blant annet utbrenthet, badstu og hvordan å bruke trening og supermat når du har psykiske ubalanser:

Husk å sende inn dine spørsmål til fat2fit@super-nature.no


 

 

 

Kommentarer

2 tilbakemeldinger - “Fat2Fit denne uken; faste gir balanse og kontakt med deg selv!”
 1. Ragnhild sier:

  Jeg synes nesten man merken den forandringen i sinnet, som dere prater om, bare ved å se disse filmene jeg :) Må være så deilig å «finne seg selv» gjennom faste og å få bort lagene som dekker over personligheten. Virkelig inspirende!!!
  Skal prøver meg på faste snart selv (har endelig fått meg juicer, så det blir slik grønn-juice-faste). Nå prøver jeg å forbrede meg litt ved å ta halve dager og så vil jeg øke etterhvert :)

  Balanse te har jeg hørt så mye bra om! Tror nesten jeg må kjøpe en boks nå!
  Takk for all inspirasjon og råd som dere deler med oss!

  • admin sier:

   Hei Ragnhild!
   Så hyggelig å høre! Vi elsker å inspirere :-) Ønsker deg lykke til videre med supermaten! Høres ut som om du er på god vei! Den kinesiske balansete er absolutt å anbefale, og er et must for alle som forbereder seg på Detox og faste :-)

Legg igjen en kommentar