Forskning viser at Chlorella kan beskytte mot noen tobakkskader

Nyere forskning komme nå med ekstra gode nyheter for røykere. Vi vet jo at det er mange som prøver å slutte å røyke og for de som fortsatt sliter kan det være godt å vite at Chlorella beskytter cellene mot frie radikaler. Kliniske studier har i tillegg vist at chlorella også er en effektiv avgifter av dioksiner. Disse klorholdige stoffene kan, om konsentrasjonene blir for store, føre til en rekke sykdommer og skader.

http://www.nutripeople.co.uk/news/chlorella-found-to-have-favourable-impact-on-smokers-antioxidant-status

Denne viktige algen virker svært rensende og regenererende på hele kroppen, og gjør cellene mer motstandsdyktige mot belastninger og sykdom. Supernature Chlorella virker også styrkende på hjernen og dine mentale evner. I tillegg kan Chlorella- algen binde seg til metallforekomster i kroppen, og bringe disse ut gjennom fordøyelsessystemet.

Chlorella har eksistert på jorda i over 2,5 milliarder år. Få arter lever uforandret så lenge, og at chlorella har greid det, vitner om en imponerende effektiv DNA-reparasjonsevne. Denne hardføre og ekstremt næringsrike organismen har derfor, kanskje ikke overaskende, fanget blant andre NASAs oppmerksomhet som en kandidat til dyrking i verdensrommet og på framtidige måne- og marsbaser som hovedføde for astronauter som er langt fra jorda og ferske forsyninger.

Chlorella er en grønn, encellet ferskvannsalge, med harde cellevegger og en fast kjerne. Hver celle er sin egen organisme og har sin egen komplette fotosyntesefabrikk og sitt eget lager med næringsstoffer. Blant disse er store mengder betakaroten, C-vitamin, folinsyre, E-vitamin, K-vitamin og vitamin B1, B2, B3 og B12. Blant mineralene finner du kalium, kalsium, magnesium, sink, jod og jern. For mennesker med et vegansk kosthold, er chlorella et særlig godt tilskudd da det ellers kan være vanskelig å finne naturlige kilder til det livsnødvendige vitamin B12.

Supernature Chlorella har en imponerende mengde næringsstoffer. Du finner hele 19 aminosyrer, over 36 forskjellige vitaminer og mineraler, i tillegg til essensielle fettsyrer. Den er en av naturens aller rikeste, naturlige kilder til klorofyll, og har et høyere nivå av DNA og RNA enn noen annen plante.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19660910

Legg igjen en kommentar