Fullt fokus på Detox!

Gå våren i møte med mer energi, vakrere hud, bedre fordøyelse, et styrket immunforsvar og bedre søvn. Bli med på Supernatures All in, full Detox 2013!

Vi i Supernature har i perioden februar og mars fullt fokus på Detox. Vi kommer til å skrive mye om produkter som handler om detox og rens av slaggstoffer fra kroppen, i tillegg til å legge ut mange gode Detox oppskrifter. Vi anbefaler alle dere som er interessert i å bli med å ta en Detox i denne perioden. Benytt anledningen og få inspirasjon til å bli en bedre versjon av deg selv! Vi gir deg en rekke tips, oppskrifter og gode råd slik at du kan lage en detox-plan som passer for deg. Dagens oppskrift er Fennel Heaven!

Fennel Heaven

2 dl eplejuice (eller vann)
1 dl vann
1 ts Supernature Chlorella
1 ts Supernature Greens of Kamut
1 dl revet fennikel
1 dl frisk persille
en halv skrelt agurk, gjerne økologisk

Denne smoothien kan brukes som en kur kombinert med mest mulig økologisk og vegetarisk kost.

Detox

En detox kan gi en rekke fordeler for kroppen og ikke minst en følelse av å være forfrisket og opplagt. En detox adresserer siste ledd i det faktum at alt vi spiser må brytes ned, absorberes og elimineres. En detox/rens handler om å spise mat/næring som forsterker kroppens evne til å skille ut det den har akkumulert.

Begynn i det små med å tilføre Greens- to ganger om dagen, og innfør noen grønne dager. Det i seg selv kan være en flott detox. Når fordøyelsen er stabilisert kan du tilføre enda flere elementer som øker detox effekten. Det er viktig å ikke gå for hardt i gang – da kan du få kraftige avgiftningssymptomer.

Om du har kroniske lidelser er det viktig å rådføre seg med en lege før du går i gang med detoxen.

Les mer om fordelene med detox på nettsiden vår www.super-nature.no

 

Kommentarer

4 tilbakemeldinger - “Fullt fokus på Detox!”
 1. Marianne sier:

  Jeg ser at dere anbefaler å ha noen «grønne dager». Mener dere da dager hvor man kun spiser frukt og grønt? Og gjelder det i så fall all slags frukt og grønnsaker? Eller har dere en annen forklaring på hva som menes med grønne dager, og hva man burde/ikke burde spise disse dagene?

  • admin sier:

   Hei Marianne! Det vi mener med grønne dager er å bare spise grønnsaker og drikke supersmoothies med mye grønn supermat, helst 3 ganger daglig, eller mer. Hold deg bort fra frukt disse dagene og spis helst bare økologiske grønnsaker :-)

 2. Nina sier:

  Dere kaller denne for smoothie, men det er vel en juicemaskin man må ha for å lage den? en vanlig smoothieblender vil vel ikke klare å få ut juicen?

  • admin sier:

   Hei Nina! Du kan godt bruke en juicemaskin på grønnsakene men vi har valgt å blende disse i en vanlig smoothiemaskin for å få alle næringsstoffene og fiberet med i blandingen :-)

Legg igjen en kommentar