IMPONÉR MED DENNE TIL PÅSKEFROKOSTEN

Vi lager deilige, gule Supersmoothies for tiden, siden gult er så kult – i hvert fall til påske… Denne knallgule Supersmoothien passer ypperlig til påskefrokosten. Den er en høytidsfrokost verdig på smak, og i tillegg får du energi og god næring nok til legge ut på skitur, eller spasere mil etter mil i en stemningsfull påskeby på leting etter vårstemning.

Om du spiser et egg ved siden av denne supersmoothien blir dette et godt og mettende måltid (veganere kan tilsette en ekstra teskje erteprotein). Om du i tillegg passer på at egget er bløtkokt, vil eggeplommen inneholde den viktige fettsyren lecitin. Men ikke fortvil om du ikke er en eggspiser. En av ingrediensene i supersmoothien er lecithin, så du vil uansett få det gode superfettet der også. På grunn av lecitinens evne til å opprettholde en normal leverfunksjon er det perfekt med ekstra lecitin i høytidsdagene, som kan være ekstra belastende  for leveren. Både påskeegg, lammestek og rødvin krever nemlig en ganske god leverfunksjon for å bli tilstrekkelig utnyttet og fordøyet. Men nok helsesnakk nå, her kommer oppskriften på en deilig, frisk påskesupersmoothie!

PÅSKESUPERSMOOTHIE:
1,5 dl eple-/mangojuice

1 dl vann

1 ss Supernature erteprotein

1 ts Supernature Purely Carrot

1 ts Supernature Rice Bran Solubles

1 ts Supernature Activated Barley

1 ts  Supernature Pure Lecithin

1/2 skrelt økologisk appelsin1/2 ts Amanprana Extra Virgin filtrert rød palmeolje

1/2 moden banan, gjerne økologisk

Denne oppskriften er hentet fra boken Supersmoothies – superhelse på 1-2-3

Legg igjen en kommentar