Konkurranse: vinn ISUN Skin restore kropps- og ansiktsolje!

August er her, og mange har vært på ferie og huden har kanskje fått gjennomgå. For å bevare fuktigheten og kanskje til og med reparere skader påført huden, er det lite som kan måle seg med ISUN Skin restore body oil.  Dette er supermat i hudpleieform. Her får du sjansen til å vinne denne!

 

Denne 100% økologiske kroppsoljen er rik på revitaliserende urter med mange sterke antioksidanter. Den gir næring, gjenoppbygging, fukt i tillegg til beskyttelse og beroligende effekter.

Oljen har et høyt antall esensielle fettsyrer som reparerer og beskytter fuktbarrieren i huden for å unngå tap av fuktighet samtidig som den beskytter mot bakterier og hudirritasjoner. Den er perfekt for å bygge opp fukt i sommerhuden!

Konkurranseregler:

1. Del dette blogginnlegget på din Facebook side

2. Legg igjen en kommentar om hvorfor du fortjener å vinne, og skriv to stikkord om hva ISUN Skincare står for

3. Vinneren trekkes fredag 3.august, og alle deltakere må ha svart innen kl 11:30 denne dagen for å delta.  Lykke til!

ISUN – Alive and Ageless skincare

Produktene fra ISUN er økologiske og wildcrafted med kun naturlige planteingredienser. I ISUN produktene er ingen kjemiske, kunstige eller syntetiske konserveringsmidler, de er ikke testet på dyr. Ingrediensene er levende planter – supermat – og skjønnhetsfremmende mineraler som for eksempel Ormus,  som gir næring og glød til huden. Serien er svært rik på antioksidanter og virker regenererende, rensende og fuktighetsgivende.


ISUN Organic Skincare Creations er en hudpleieserie utviklet etter mange år erfaring og forskning av Bonnie Gulick. ISUN er opptatt av å skape produkter med ren og naturlig energi, med en utrolig høy konsentrasjon av aktive planteingredienser gjør at produktene er svært effektive. Produktene oppevares i mørke mironglass fra Tyskland, som laget spesielt for å preservere de naturlige ingrediensene.

Kommentarer

22 tilbakemeldinger - “Konkurranse: vinn ISUN Skin restore kropps- og ansiktsolje!”
 1. Heidi P sier:

  Er selv hudpleier og har så lyst å prøve ut disse produktene. Har selv en problemhud med urenheter og eksem. Driver å prøver ut supermat innvendig hvorfor ikke prøve det utvendig..veldig spennende… hørt mange skryter av disse produktene. Det beste de har prøvd.

  Økologisk hudpleie står ISUN for.

 2. kjerstin sier:

  ISUN: rent og naturlig:):)

  Deler siden på FB, og dette er virkelig noe jeg fortjener. Har vært hjemme hele ferien og det har blitt litt litt sol( de dagene den har våget seg frem). Har vært travle dager, med unger overalt:):):)Liten tid til egenpleie, og det merkes…huden er tørr og guffen….

 3. Karianne Vikre sier:

  Hei:)

  Takk for alt dere deler, jeg bruker alle produktene deres innvortes, derfor ønsker jeg å vinne denne til utvortes bruk:) :)og ønsker å teste Isun-produktene. To fluer i en smekk;)
  Sol-hilsen fra Karianne

 4. Brita Selvik sier:

  Jeg synes jeg fortjener å vinne fordi jeg har ekstremt tørr hud og får lett sår, sprekker og blemmer. Denne virker helt perfekt for meg og jeg har dessverre ikke noen kroppsoljer og særlig ikke noe som er pleiende for tørr hud. Jeg skulle egendlig på sommerleir for trening og dans, men jeg har hatt en ryggskade i en måned nå og jeg kan ikke dra på sommerleiren som jeg har gledet meg til å dra til i ett år, så jeg synes jeg fortjener en trøstepremie.

  Isun Skincare står for økologisk hudpleie vil jeg tro.

 5. Isun står for den høyeste kvalitet tilgjengelig når det kommer til økologisk/wildkrafted hudprodukter.De har tilpasset ulike produkter etter hudtype og behov,for å sikre høyest mulig effekt og resultat.ingen produkter gir deg mer luksus og følelse av å være på SPA enn Isun.jeg fortjener og vinne fordi min hud er kresen,og jeg likeså!:)

 6. Ida Lind sier:

  Jeg fortjener produktene fordi jeg ikke kan huske sist jeg handlet gode produkter til meg selv. Fikk to barn på kort tid- og nå går det i barnas natusan body lotion, og en og annen lypsyl leppepomade. Huff- jeg forfaller!

  ISUN er supermat i hudpleieform, og består av organiske og naturlige ingredienser.

  Ida Lind
  urettferdig(ætt)live.com

  Innlegget er delt på FB :)

 7. Randi L.Tofthagen sier:

  Kunne tenkt meg å prøve supermat utvortes også.Jeg er superfornøyd med alt jeg spiser av supermat og føler meg i superform.
  Håper jeg har vinnerlykke! Ha en fin dag.Klem:))

 8. Trine Torgersen sier:

  Jeg er helt hektet på «supermat», ikke en dag uten nå! Flere og flere produkter for hver lønning… I tillegg til at jeg føler meg bra, har jeg gått ned 10 kg! Har ca 20 kg til igjen å gå ned, men for første gang i mitt liv har jeg nå håp om å både klare det, og ikke minst holde vekten! Jeg er spes. glad i «greens», chiafrø og ikke minst hjemmelaget sjokolade, (sistnevnte spiser jeg flere ganger daglig..).
  Første gang jeg hører om denne hudpleieserien i dag. Jeg har sensibel hud, tåler ikke mye parfyme ol, så har prøvd en del gjennom årene. Ble veldig interessert i å prøve dem, jeg vet jo at maten fungerer!
  Isun skincare står for økologisk hudpleie, og ikke testet på dyr!

  Jeg deler siden! og blir ikke lei meg om jeg ikke vinner, da bare kjøper jeg produktene selv!!

 9. Jeg er med og har delt på Face.

  ISUN står for pleie og økologisk kvalitet

  Jeg fortjener å vinner fordi jeg har vært mye syk de to siste årene og endelig er blitt bra!

  Klem fra Hilde

 10. Yvonne Andersen sier:

  ISUN står for Naturlig Skjønnhet!

  Jeg bruker mye supermat selv, jeg jobber også i helsekostbutikk og anbefaler og selger stort av de produktene jeg liker. Kanskje ISUN kan bli en ny hit i butikken vår?!!

 11. Tom Kenneth Green sier:

  Isun står for renhet og naturlighet.

  Kunne tenkt meg å vunnet denne for å finne ut om dette er produktet for meg.
  Huden min er tørr og fet om hverandre og finner ikke noe for dette.

  Krysser fingrene på at dette holder :)

 12. Karianne Pedersen sier:

  Hei
  Jeg fortjener å vinne denne flotte premien fordi jeg har kun et halvt år igjen til jeg blir 40. Da fortjener jeg å se litt fresh ut, syns jeg.

 13. Janne Kari sier:

  Isun Skincare- næring og foryngende for kropp å sjel:)
  ønsker å gi denne til mamma om eg vinner siden hun er litt oppi åra å slitter med tørr hud å sensitiv hud..
  har likt siden å delt på fb.

 14. Tine sier:

  Isun – perfekt for de som ønsker det naturlige og rene.

  Jeg fortjener å vinne, fordi jeg har vært veldig syk over flere år nå, og har problemer med å finne
  hudpleie som passer syk hud. Det som nettopp trengs er antakeligvis det helt rene og naturlige :)

 15. else sier:

  Isun er de beste produktene eg noen sinne har prøvd! No trenger eg påfyll! :-)
  Isun står for levende planteingredienser/næring og supermat for huden! Gir glød! :-)

 16. Sandra sier:

  Eg synes at Else M. fortjener å vinne denne konkuransen. Hun har gitt meg mange gode og verdifulle råd om både hudpleie og kosthold,så det er hennes fortjeneste at eg og mange andre av våre felles veninner har åpnet øynene for å tenke litt annerledes når det gjelder kropp og helse. Hun er lidenskapelig interessert og dette har en smittende effekt på oss andre :) Else er den som fortjener å vinne :)

 17. Katja K. H. sier:

  Isun – naturlig og økologisk renhet :)

  jeg syns jeg fortjener å vinne fordi jeg har en hud som reagerer veldig på kjemikalier og slikt. Har som resultat av dette veldig tørr og dårlig hud i ansiktet og dette syns jeg er fryktelig slitsomt og kjedelig, man blir jo veldig selvbevisst av slikt. Er også vanskelig å få råd til gode og naturlige produkter man trenger når man som student lever på stipend. :)
  ville hjulpet meg masse å vinne :)

 18. Siri H. Henriksen sier:

  ISUN er supermat i hudpleieform, naturlig og økologisk.

  Fortjener å vinne da jeg har vært mye syk i det siste. Er heldigvis på bedringens vei, men er et langt stykke igjen. Har alltid slitt med huden, og enda ikke funnet produkter som fungerer så godt som reklamen (og selgerne) hevder. Kanskje ISUN er det riktige for meg?

 19. Hei jeg har begynt en ny livs stil ,med sunt kost hold og er ute vær dag . Det har hjelpt meg veldig etter jeg har vært så syk som jeg har vært i mange år .Så er jeg så frisk og opplagt at jeg kjenner meg ikke igjen eller minne venniner . :-)

 20. marianne s sier:

  Isun : rene og naturlige produkter :) håper å vinne da jeg har en problemhud jeg ennå ikke har funnet de perfekte produkta for… vinteren er grusom, da er huden så tørr at den bare sprekker …. sommeren er bedre, men har fortsatt tørre partier og kløe…. ikke moro…. vært kjekt å prøvd denne, se om den er det jeg har lett etter i flere år :) ma-sto@hotmail.com

 21. Monica Karin sier:

  Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
  Har delt innlegget på Facebook :)
  ( \_/ ) ISUN = Naturlig & Kvalitet
  (=’.’=) Jeg har problem hud og sliter med mye tørr hud.
  («)_(«) Har jeg sorte klær på,så ser dem grå ut innvendig når jeg
  tar dem av.Jeg smører og smører og prøver den ene etter den andre
  kremen og Oljen som jeg blir anbefalt men har enda ikke funnet
  noe som har fått meg til å si at dette var en super Olje/krem.
  Jeg leter fremdeles… Så jeg har veldig veldig lyst til å prøve denne,
  jeg har hørt snakk om den og har blitt anbefalt den,men har enda til gode og
  prøve den… Så jeg krysser fingrene og håper at jeg kanskje er heldig her.
  Kanskje det blir en bursdags gave noen dager for sen (30.Juli).

  Krysser alt jeg har og enda litt til for at jeg er heldig….
  Ønsker dere en kjempe fin helg og videre fin sommer…
  Sommer hilsen fra Monica Karin – canim_monica@hotmail.com
  ༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻♥༺♥༻

 22. IdaPie sier:

  Er meget opptatt av hva jeg putter i meg og hva jeg putter på meg og syns Isun er en spennende og annerledes hudpleie serie!
  Føler jeg trenger en hud-oppkvikker nå, etter å ha trent mye ute i solen og jobbet mye ute heime på gården i sommer! :D

Legg igjen en kommentar