Oppdatering om SuperNinas Detox program

SuperNina går selvfølgelig fortsatt på detox. Her forteller hun litt om hvordan hun opplever endringene hun går gjennom. Detox er jo ikke bare fysisk utrensende men kan også virke mentalt og emosjonelt utrensende. Vi syns det er veldig spennende å høre de forskjellige erfaringene man kan ha med et Detox program.

Nina hadde ikke noen spesielle utfordringer i oppstarten av detoxen, da hun fra før hadde et veldig rent kosthold, og allerede brukte mye supermat som gress og alger. Nina har intensivert Detoxen og har økt dosene av både supermat og urter. Hun har lagt til følgende, i tillegg til det opprinnelige oppsett:

-økt til 3 balansete tabletter sammen med den literen vann om morgenen.
-økt med en halv ts ekstra av PG Max og chlorella morgen og kveld
-4 kapsler rødalge morgen og kveld
-6 kapsler purely greens rundt kl 15 med vann + 2 balansetekapsler

Nina skriver: Jeg har siste tiden fokusert mye på hva detoxen har gjort for meg på det «indre plan» i tillegg til den mer åpenbare endringen som skjer når kroppen renses og vitaliseres.

Formen er nå på topp. Har god energi, får trent bra både styrke og utholdenhet, sover veldig godt om natten, og er som regel uthvilt (gitt at jeg legger meg i rimelig tid om kveldene..) Trenger også litt mindre søvn føles det som, kroppen føles lettere, og jeg har mer overskudd generelt sett.
Huden er mye bedre, mykere, og ansiktet har en mye bedre glød og utstråling. Øynene også, klarere, kanskje med mer «glimt» ? ;-)

Videre føler jeg at jeg tenker mye klarere enn før på mange måter. Er mye mer reflektert, ser ting klarere enn før, og er på en måte mye mer åpen og «tunet» inn på riktig frekvens og i balanse, både i forhold til meg selv og omverdenen..

For meg er dette er et veldig godt bevis på at når man renser kroppen for giftstoffer og annet «støy» og stress, så vil også sinnet og tankegangen fungere bedre. Body & Mind henger nøye sammen, og når den ene delen optimaliseres så vil den andre delen nyte godt av det.
Harmoni er et dekkende ord her. Og harmoni i eget liv er grunnlaget for å være lykkelig med seg selv og der man ER. Man blir rett og slett tilstede i sitt eget liv.
Detox for meg er derfor en utrolig viktig prosess, helhetlig sett, og jeg vet at jeg er på et riktig og bra spor videre i livet. Jeg vet hvor jeg nå ER, er lykkelig der, men vet også hvor jeg VIL videre! :-)

http://www.nina-furseth.com/

For å se hele Nina Detox program les tidligere innlegg :-)

Legg igjen en kommentar