Oppskrift Superpannekaker

Det skal være lov å kose seg! Disse superpannekakene gir deg den gode pannekakefølelsen i tillegg til mye næring.
Hvetemel er byttet ut med bokhvetemel, kumelken er byttet ut med rismelk, og raffinert sukker er byttet ut med kokosblomstsukker.

Superpannekaker

2 1/2 dl Bokhvetemel
2 ss Amanprana Kokosmel
1 ss Supernature Hamp protein eller erteprotein
2 toppede ss små økologiske havregryn
3 dl vann
3 dl rismelk med vanilje
3 økologiske egg
2 ss Amanprana Extra Virgin kokosolje
3 ts Amanprana Gula Java Fin kokosblomstsukker (søtes etter behov)
en klype kvernet Supernature Himalayasalt
litt vanilje, safran, kanel eller kardemomme

Bland tørrvarene og litt mer enn halvparten av vesken til en tykk, jevn røre. Hell deretter i resten av væsken. Ha i eggene og bland godt. Smelt kokosoljen og hell i røren. Bland godt. Smak til med vanilje, safran, kanel eller kardemomme. Stek som vanlige pannekaker i kokosolje.

Serveres med Supernature agavesirup, lønnesirup, eller manukahonning med litt hakkede nøtter, og bær.

Enjoy! :-)

 

Kommentarer

2 tilbakemeldinger - “Oppskrift Superpannekaker”
  1. Andrea sier:

    Dette fungerte veldig dårlig! Røren binder jo ikke i det hele tatt, så det er umulig å få den til å bli en hel pannekake.. Supplerte med 3 egg til, det hjalp men ble ikke særlig bra. Massen smakte godt, men de ble ikke til pannekaker. Likner ikke de på bildet!
    Hva slags mandelmel er brukt?

    • admin sier:

      Hei Andrea! Vi beklager på det sterkeste men vi har rett og slett klart å mikse om på ingrediensene. Det skal IKKE være mandelmel men bokhvetemel. Ikke rart du ikke fikk røren til å binde seg. Vi legger oss flate.. Dette er en stor tabbe. Takk for at du gir tilbakemelding! Oppskriften er nå oppdatert.

Legg igjen en kommentar