Supernature Antioxidant Extreme – Det sterkeste tilskuddet hittil?

Supernature Antioxidant Extreme er det ultimate antioksidant-tilskuddet! Inneholder noen av de sterkeste og mest potente antioksidantene som Transreservatrol, Gurkemeie, Acai, mangostanekstrakt, gojiekstrakt, i tillegg til druekjerneekstrakt,  grønn te-ekstrakt, furuekstrakt og krydder. Kombinasjonen av disse gir komplekse bredspektrede antioksidanter som beskytter celler og DNA mot skadevirkningene fra frie radikaler.

Antioksidanter er vesentlig i forhold til superhelse, dette bredspektrede produktet tilfører både fettløselige og vannløselige antioksidanter, og beskytter celler og DNA mot skadevirkningene fra frie radikaler. Kroppen bruker antioksidanter til daglig rengjøring, detox og vedlikehold. Dette produktet dekker hele spekteret av antioksidanter kroppen trenger til alle disse store prosessene, og virker som oppryddingshjelp i forhold til betennelser og opphopninger. Det har blitt påvist at betennelser og kroniske inflammasjoner kan bedres med tilstrekkelig antioksidanter. Når betennelser og inflammasjoner kommer under kontroll reduseres risikoen for å utvikle alvorligere sykdomstilstander. Kvaliteten på antioksidanter er ekstremt viktig, og dette er et meget potent produkt! Jo høyere kvalitet på antioksidantene, jo mer bredspektret, jo høyere kvalitet vil kroppen ha for å bygge celler, og degenerasjonen av celler blir mindre. Kroppen vil kjennes lettere og sterkere både mentalt, emosjonelt og fysisk.

Kroppen vår har et stort behov for antioksidanter fra kosten. Disse får man fra alle grønnsaker, frukt, bær og så klart supermat, hvor mye man trenger er avhengig av hvilke belastninger kroppen utsettes for hver dag. Både maten vi spiser, luften vi puster og vårt psykiske miljø kan telles med her – alle stresstilstander i kroppen trenger antioksidanter for å begrense potensielle skader.

Antioksidanter er organiske og uorganiske stoffer som beskytter mot skader fra frie radikaler som dannes både i kroppen og tilføres utenfra. Aldring og degenerative sykdommer, slik som Alzheimer, Parkinson, kreft, immunsykdommer og lignende, knyttes til et svakt forsvar mot frie radikaler. Kroppen produserer også selv antioksidanter i cellene, men trenger ekstra tilskudd via supermat og frukt, bær, urter, krydder og nøtter. Nettverket av mange antioksidanter som virker sammen har størst helsegevinster.

Supernature Antioxidant  Extreme inneholder:

Transreservatrol som er den biologisk aktive formen av reservatrol, en kraftig antioksidant som finnes i blant annet druer og blåbær. Det har blitt påvist at resveratrol har en antikoagulerende effekt som hindrer at blodklumper blir dannet i årene.  Forskning viser at resveratrol har krefthemmende egenskaper. Resveratrol har også gunstig effekt på nervecellene i hjernen, og fremmer at dendritter blir dannet, dendrittene er hovedsakelig mottakerapparatet for innkommende signaler fra andre nerveceller.

Gurkemeie  som har blitt brukt i tradisjonell indisk medisin i tusenvis av år, og er kjent for sin lett betennelsesdempende- og sterke antioksidanteffekt. Den sterke anti-inflammatoriske aktiviteten til gurkemeie, og andre antioksidanter kan beskytte mot alt fra vonde knær til hjerteinfarkt. Gurkemeie er spesielt fint for artritt. Det er en av grunnene til at gurkemeie fins i flere smertestillende og betennelseshemmende midler.

Urtekompleks: Druekjerneekstrakt,  grønn te-ekstrakt, og furuekstrakt

Frukt- og bærekstrakt: Acai, fruktkonsentrat (jordbær, granateple, druer, blåbær, tranebær) mangostanekstrakt, gojiekstrakt.

Kanel, pepper, ingefær og peppermynte er tilsatt fordi de i seg selv er potente antioksidanter, og styrker de positive effektene av de andre antioksidantene.

http://en.wikipedia.org/wiki/Resveratrol

http://www.naturalproductsinsider.com/news/2012/04/curcumin-as-effective-as-drug-for-arthritis.aspx

Legg igjen en kommentar