Vi elsker Cocofina kokosvann!

Supernature har vært på jakt etter det ultimate kokosvannet i flere år, men det er først nå at vi har funnet noe som har tilfredsstilt våre krav om smak og kvalitet. Så vi er veldig stolt over å endelig kunne presentere noe som ikke bare er av ypperste kvalitet, men som også har markedets desidert beste smak, en eksplosjon av friskhet, sødme og blomster. En ren nytelse å drikke.

Det næringsrike kokosvannet er ikke alltid like lett å overføre fra kokosnøtt til flaske uten å endre på smak og kvalitet, men Cocofina har knekt koden. De har jobbet med utvalgte familie-plantasjer siden 2005 for å kunne tilby det aller beste produktet med alle næringstoffer inntakte. Cocofina inneholder ingen tilsetningsstoffer, er 100% ren. Produktet har ikke økologisk sertifisering fordi kokosnøttene som brukes kommer fra mindre familie-plantasjer hovedsakelig i Thailand. Det er desverre bare de store plantasjefeltene i Brasil som har økologisk sertifisering i dag. Men kvaliteten er hevet over enhver tvil og hver eneste nøtt som brukes er valgt ut fra strenge kriterier for å sikre den gode smaken.

Kokosvann har blitt brukt som en næringsrik og leskende drikk i over 4000 år. Den er kjent som energigivende og helsebringende. Kvinner har drukket kokosvann under svangerskap for å sørge for at morsmelken skulle bli så næringsrik som mulig. I tider med krig og sultkatastrofer har kokosvann blitt gitt intravenøst, ettersom kokosvann er den eneste naturlige væske som kan injeseres rett i blodet.

Kokosvann inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter, aminosyrer og er en meget god kilde til kalium, i tillegg til et høyt innehold av laurinsyre, som blant annet finnes i morsmelk.

I tropiske deler av verden drikker man kokosvann for å hindre heteslag og dehydrering. Dette næringsrike vannet virker ved urinveisinfeksjoner og forskning har vist at kokosvann kan være effektivt for oppløsningen av nyrestein. Videre hevdes det at kokosvann bedrer blodsirkulasjonen, reduserer dannelsen av avfallstoffer i blodårene og dermed reduserer risikoen for hjertesykdommer. Kokosvann inneholder planteveksthormonet cytokin, som virker foryngende på celler og vev.

Cocofina kommer i 3 forskjellige størrelser, 200 ml, 500 ml og 750 ml. I tillegg har vi 3 typer leskedrikk av kokosnøtt-vann og frukter. Nam :-)

 

Kommentarer

12 tilbakemeldinger - “Vi elsker Cocofina kokosvann!”
 1. charlotte sier:

  heia!
  hvor mye kokosvann kan man drikke om dagen?

  charlotte

 2. charlotte sier:

  ok,så bra;) takk!

  charlotte

 3. Lillian sier:

  Så flott!!! Dette har jeg håpet vill komme.. Bare lurer på om de er i glassflasker eller plastikk?? om plastikk..hvilket nummer på plastikken er det?

  • admin sier:

   Hei Lillian! Cocofina kommer både i papp og plast. Plastflaskene er selvfølgelig BPA frie og er merket med nr. 4 :-)

 4. camilla prytz sier:

  Jeg sitter her og drikker Cocofina as we speak- det er himmelsk!

 5. Ragnhild sier:

  Love kokosvann!!
  Gleder meg såå til å teste dette neste gang jeg er i Oslo!!

 6. Anna sier:

  Spennende, dette vil jeg teste. Elsker alt med kokos :)
  Men ett spørsmål om kokos jeg aldri har funnet svaret på; er kokosmelk egentlig sunt? Altså slik på hermetisk boks type santa maria. God kokosolje bruker jeg masse av, så den tviler jeg ikke på.

  • admin sier:

   Så hyggelig, kokosvann er virkelig nydelig! Når det gjelder kokosmelk og andre fettholdige varer forøvrig så anbefaler vi det som er økologisk og uprossessert. Når det er prossessert, mettet fett er det ikke bra. Så du kan trygt handle fra oss:-)

 7. Trude sier:

  Hei. Hvor får man kjøpt dette ?

Legg igjen en kommentar