FAT2FIT er komplett: 90 dager – ned 16,1 kg fett og opp 2,7 kg muskler
Siste dag i 90 dagers utfordringen i From Fat2Fit viser at John Roger har gått ned totalt 16,1 kg fett og 2,7 kg muskler! Forskjellen er slående på bildene under!
Fat2Fit programmet fortsetter frem til over juni og der er målet å komme under 10%kroppfett. Vi vil derfor poste oppdateringer av og til så følg meg og still gjerne spørsmål her på bloggen og på fat2fit@super-nature.no
Dag 90: Dag 1
Her oppsummerer John og John Roger Fat2Fit programmet og hvordan det har vært:
Ukens spørsmål er også litt oppsummert i henhold til mange forespørsler i forhold til stor overvekt – og hva som ligger bak From Fat2Fit programmet og hvordan du kan gjennomføre det for deg selv:
Hei!
Jeg lurer på en ting i forbindelse med Amanprana oljen. Noen mener det at tilførsel av omega 6 ikke er nødvendig ettersom vi får i oss det vi tenger gjennom ulike frø. I tillegg er det på å skape betennelsetilstander i kroppen som for eksempel kan gi mer kviser. Dette gjør at jeg blir litt skeptisk ettersom Amanprana oljen er basert Solsikkeolje og Linfrøolje. Jeg sliter en del med uren hud så derfor har jeg blitt rådet til å være ekstra forsiktig med dette. I tillegg leste jeg også en artikkel om at belgfrukter (linser, bønner og nøtter) heller ikke vær særlig gunstig med tanke på dette med betennelsetilstander i kroppen. Men jeg har forstått at ut i fra sånn som dere tenker i Supernature er dette noe man absolutt bør spise?? Blir litt forvirret i denne jungelsen av råd jeg :/
Legger denne artikkelen ved som referanse så blir glad hvis dere har tid til å se og gi en tilbakemelding http://fitnessbloggen.no/veien-til-god-helse-gar-gjennom-magen/
Hei Elin!
Det er mange misforståelsen rundt omega-6, dette pga kvaliteten på omega-6. De fleste får i seg for mye omega-6, men dette er omega-6 av dårlig kvalitet, og dermed skadelig. Dårlig omega-6 fører til betennelsestilstander i kroppen og kan også påvirke huden negativt, det er derfor viktig å erstatte dårlig omega-6 med omega-6 av høy kvalitet.
Tilskudd av omega-3 vil også minke inflammasjon, men i stedet for å fortsette å tilføre kroppen ødelagt omega-6 som opprettholder betennelsene, er det åpenlyst bedre å erstatte det med omega-6 av høy kvalitet. Det er også ofte argumentert med at økt omega-6 gjør at kroppen tar opp mindre omega-3, og at de kjemper om plassen. Men dette stemmer heller ikke. Opptak og utnyttelse av omega-3 påvirkes ikke av mengde omega-6 ellers i kostholdet. I stedet begynner forskning nå å vise at kroppen prioriterer utnyttelse av den fettsyren som eventuelt mangler i kosten for å unngå mangel i kroppen. Kroppen vil velge fettsyrer av god kvalitet om den får muligheten!
Når det gjelder belgfrukter er det veldig individuelt hva man tåler pga fordøyelsen. Lykke til videre med supermaten
Nå savner jeg oppdatering videoer! Vet at de 90 dagene er over altså, men spent på hvordan der går fordet om
Oppdateringer kommer etterhvert! Bare å følge med på bloggen