From Fat 2 Fit – 3, 5 kg fett mindre på en uke og 700 gram mer muskler!

John Roger har gått på From Fat 2 Fit diett og treningsopplegget i en uke nå og har gått ned utrolige 3,5 kg fett! Ikke bare det, han har økt muskelmasse med 700 gram i samme uken! Han har fått målt dette med Inbody analyse fra Elixia – og det viser jo at han går ned fett og ikke muskelmasse. Opplegget er tøft, men det fungerer så til de grader!

 

 

 

 

Her følger oppdatering på From Fat 2 Fit! Se på videoen for å få med deg resultatene fra Inbody analysen:


John Opsahl er trenings- og kostholdsekspert i Supernature og står bak From Fat 2 Fit opplegget. Her svarer han på spørsmål fra publikum sammen med John Roger, og forteller blant annet hvorfor slanking ikke fungerer:


Ukas produkt i From Fat 2 Fit er Rå Kakaobønner fra Supernature.

Kakaobønner er fulle av bredspektret næring og  gir masse energi, fokus og overskudd i tillegg til å dempe sultfølelsen og øke forbrenning og hormonproduksjon. Rått kakaofett den fetttypen som hjelper å forbrenne bukfett (den mest skadelige typen kroppsfett) best av alle fett-typer.  Å bruke rå kakao ved vektnedgang og deffing er et fantastisk hjelpemiddel!
Her forteller From Fat 2 Fit teamet mer:


 

Husk at du kan sende inn spørsmål på fat2fit@super-nature.no
Vi svarer via videobloggen:-)

 

Kommentarer

En tilbakemelding - “From Fat 2 Fit – 3, 5 kg fett mindre på en uke og 700 gram mer muskler!”
  1. karina sier:

    Hei! Eg har byrja trene, detoxe og presse meg sjølv til ein forandring etter eit halvår i hovudstaden med mangel på trening, overskot og fornuftig kosthold. Eg byrja rett før jul, men har allereie vore sjuk i ei veke, og no har influensaen slått inn for fullt. Kor lengje bør eg vente før eg byrjar for fullt igjen – og har de nokre hemmelege tips og triks når kvalmen og bakteriane slår til for fullt?

Legg igjen en kommentar