From Fat2Fit ned 100 gram fett og opp 400 gram muskelmasse – hva skjer?

John Roger er litt skuffet over minus  100 gram fett på en uke – han har lagt på seg 400 gram muskler, men  de store mengdene fett har ikke smeltet bort. Hva skjer?

Forbrenning går i bølger – og kan endre seg og stå stille selv, om John Roger har stått på denne uken med ekstra mye cardio på trening. Da er det på tide å innføre mer faste, halvdagsfaste til å begynne med, og utvide etterhvert. Kroppen har vent seg til dietten og treningsmengden og trenger å sjokkeres.

Forholdet mellom følelser og mat kommer da til å bli enda mer utfordret, da John Roger har kjent en nesten panisk følelse knyttet opp til sult.

Det er når man bryter ned polstringen – eller beskyttelsen – at man kommer frem til de følelsene som ligger bak grunnen til at man spiste på seg polstringen til å begynne med! Se på ukens video under for å se hva som ligger bak – og hvordan du kan få kroppen din til å gi deg signaler du kan stole på!


 

Ukens produkt er Pure Planet Aktivated Barley – fantastisk for trening og stabilt blodsukker, og har en utrolig forsterkende effekt på immunforsvaret:


 

Ukens spørsmål er en spennende blanding om inntak av fett vs.kalorier, periodisk faste, hvilke matvarer som er detoxende, om supermat og hva som skjer når kroppen kobler seg fra avhengigheten til mat. Mye spennende her! Husk at du også kan sende inn dine spørsmål til fat2fit@super-nature.no


 

 

 

Kommentarer

En tilbakemelding - “From Fat2Fit ned 100 gram fett og opp 400 gram muskelmasse – hva skjer?”
  1. Ragnhild sier:

    Så utrolig spennende denne uken! Jeg synes du skal være fornøyd med 100 g fett ned OG 400 g muskler opp, det er jo kjempebra :)

    Den siste videoen var så spennende! Jeg spiser vegansk (har gjort det i mange år), og trives med det. Men, jeg har så lyst til å være så sunn jeg kan bli!! jeg ahr lyst til å bruke supermat mer som mat. Nå tar jeg bare 1 ts spirulina+ 1 ts chlorella en gang om dagen, 1-2 ss chiafrø + 2 ss hampfrø i smoothie etter trening, og rå sjokolade. Også bruker jeg kokosolje mye, både i smoothies, og i annen mat.
    hvor kan man finne ut hvordan man kan bruke supermat mer som mat? Har dere noen tips?
    Ha en fin dag :)

Legg igjen en kommentar