Kamut hvetegress – en av naturens mest helbredende matvarer!

Kamut hvetegress er en eldgammel hvetetype som er verdsatt som en av naturens mest helbredende naturlige matvarer. Kamut-frøet er ideelt for
produksjon av mørkegrønt og svært næringsrikt hvetegress.

Ernæringsspesialister over hele kloden fremmer kamut hvetegress som den perfekte grønne maten. Kamut er rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer. I tillegg er den naturlig rik på klorofyll og enzymer, spesielt det viktige enzymet superoksid dismutase(S.O.D). Disse enzymene beskytter svært effektivt mot den skadelige oksidasjonen som forekommer i enhver celle som har kontakt med oksygen – med andre ord, nesten alle cellene i kroppen din.

Supernature Greens of Kamut hvetegress tilfører kroppen:

-A-, C-, B- og E-vitaminer
-Mineraler
-Sporstoffer
-Enzymer
-Proteiner
-Umettede fettsyrer
-Klorofyll

Greens of Kamut er laget av 100 % rent, basisk, enzymaktivt og ikke-pasteurisert kamutgress som er skånsomt tørket. Den renser og gir energi. Styrker fordøyelse, stimulerer immunforsvaret, øker oksygenopptaket, er basedannende, virker avgiftende og er proppfull av veldig viktige næringsstoffer.

Kamuthvete er en slektning av durumhvete, men er eldre som art og har et høyere proteininnhold samt større konsentrasjoner av B- og E-vitaminer, umettede fettsyrer og mineraler som magnesium og sink. Til gjengjeld har den litt mindre fiber enn annen hvete. Kamutgresset er sterkt basedannende og hjelper derfor å stabilisere syrebalansen i kroppen. Supernatures kamutgress dyrkes høyt over havet i tynn, frisk fjelluft og kraftig sollys. Dette er med på å gjøre kamutgresset ekstra mettet med både næringsstoffer og klorofyll. Ved innhøsting blir gresset renset, presset og tørket ved lav temperatur. Denne prosessen gjør Supernatures Kamut hvetegress til et av de reneste ikke-pasturiserte hvetegresspulverene på markedet. Fås både i kapsel- og pulverform.

 

SUPERGRØNN SMOOTHIE

1 ss Amanprana Happy Delight Okinawa Omega olje
2 ss Supernature Greens of Kamut hvetegresspulver
1 ts Supernature Aloe Vera 40x
1 stor pære skåret  biter
Vann, eller eplejuice

Kjør alle ingrediensene i en hurtigmikser og spe på med vann til ønsket konsistens.

ENJOY!

 

 

Kommentarer

3 tilbakemeldinger - “Kamut hvetegress – en av naturens mest helbredende matvarer!”
 1. Therese sier:

  Superglad for at jeg spiser dette når jeg leser det nå! :) Og den smoothien der er kjempe god

 2. Line sier:

  Hei!
  Lurte på en ting. Skal på en flytur til varmere strøk, lurte litt på om det angående å ta med seg ulike greens med i bagasjen. Det er mulig? Du blir ikke stoppa i kontrollen? ;)

  • admin sier:

   Hei Line! De fleste land har strenge regler på import av ferskvare, planter osv. men supermat regnes ikke som ferskvare og går under kosttilskudd. Vi reiser mye og har aldri hatt noen problemer med dette. Dette skal gå veldig greit :-)

Legg igjen en kommentar