Polfarende Supermann

Eventyrer og polfarer Aleksander Gamme som er sponset av Supernature med supermat, er for tiden på vei mot sydpolen. Aleksander gjør et forsøk på å gå frem og tilbake til sydpolen, helt alene, og gjennomføre verdens lengste skitur. Aleksander har siden mars/april, i år brukt supermat, og bygd seg gradvis opp, med masse fett, gress og alger.

Aleksander runder nå dag 50, med 226 km igjen. Han melder at formen er fin, og at han er veldig fornøyd med effekten av all supermaten. Han er overraskende lite sulten, og på grunn av supermaten opplever han å restituerer seg raskt, og er så langt positivt overasket over hvor godt kroppen har taklet belastningene av 7-10 timer på ski hver dag.

«I løpet av ni timer spiser jeg kun en sjokolade, men den veier til gjengjeld 400 gram, inneholder 50% fett og 2500 kalorier. Den er spesiallaget av Supernature og inneholder masse sundt snacks, og lange, deilige karbohydrater, gojibær, kokosfett, omegaoljer, kaffebønner og rå kakao. Mens man over Grønland er så sulten at man kan spise gråstein etter 14 dager er jeg her ikke plagsomt sulten».

Her får dere oversikten over all supermaten han får i seg hver dag:

http://gamme.no/hjem/item/1127-hvem-trenger-sm%C3%B8r-n%C3%A5r-det-finnes-supermat

Bilder Gamme.no

Legg igjen en kommentar