Spennende forskning viser at Chlorella er meget gunstig for gravide og ammende

Det viser seg at Pure Planet Chlorella-algen er særlig gunstig for gravide og ammende. Grunnen er måten chlorella-algen renser kroppen på, der avfallstoffene skilles ut gjennom fordøyelsessystemet fremfor lymfen.

Forskning viser at tilskudd av Chlorella kan begrense overføring av dioxiner til morsmelk. Det vil si at ved å tilføre Chlorella, begrenser man at babyen får i seg potensielt skadelige miljøgifter fra mor.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=15985279

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17472477

I disse artikklene beskrives det hvordan 6 g Chlorella om dagen, fra ca 14ende uke i svangerskap frem til fødsel har gitt gode resultater for å unngå anemi(blodmangel), proteinuri(nyre-svekkelse), ødemer(vannansamlinger). I tillegg bekreftes det at chlorella er en god og naturlig kilde til folat, B-12 og jern for gravide kvinner.  Det kommer også frem at de som fikk Chlorella hadde lavere sjanse for å få svangerskapsindusert hypertensjon (høyt blodtrykk).

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=20013055

Dette liker vi å lese om :-)

 

 

Kommentarer

4 tilbakemeldinger - “Spennende forskning viser at Chlorella er meget gunstig for gravide og ammende”
 1. Trine Torgersen sier:

  Hei! Ifølge denne artikkel er algen Clorella bra for både gravide og ammende. Jeg har et lite hefte utgitt av Supernature- pure planet, der det står at man skal være forsiktig med produkter som gir rens når man er gravid, feks alger. Man skal heller ikke bruke hvetegress av samme årsak. Hva er riktig her?

  • admin sier:

   Hei Trine,
   Det er som du vet viktig at du får i deg nok næring under svangerskapet, og ved amming. Vi anbefaler spesielt gode rene fettsyrer, vitaminer, mineraler og essensielle næringsstoffer som kroppen klarer å ta opp, og som hjelper cellene dine med optimal regenerering.
   Hva gravide, og ammende trenger ut ifra sin livssituasjon og sitt aktivitetsnivå er jo både veldig individuelt og vil også endre seg i faser. Så det viktigste for deg er alltid å lytte til kroppen i forhold til hva som skjer i de ulike fasene, for å endre dosering og «kjenne etter på nytt».

   Når det gjelder supermat, kan du spise det meste, og vi anbefaler særlig Amanprana-oljene, Pure Planet Aktivated Barley, Rice Bran Solubles, Amla C Plus, og Supernature Pure Lecithin. Mindre doser av Pure Planet Purely Greens og Greens of Barley vil også kunne være veldig heldig, i tillegg til den øvrige supermaten som gir kroppen din godt med tilgang på viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Supernature hampfrø og hampproteinpulver, Supernature Gojibær, og råkakao er også fint! I tillegg vil Supernature Oxygen Supreme tilfører kroppen mer av det viktige oksygenet, som hemmer sopp, parasitter og sykdomsfremmende mikroorganismer, og sørger for et gunstigere miljø når cellene regenereres.

   NB! Vi sier generelt at man under graviditet, og ved amming skal være forsiktig med produkter som gir kraftig rens. Så her bør du være oppmerksom både på produktene og doseringen. Greens of Kamut, Spirulina, og Ionic Elements, kan ha en sterkt rensende effekt, og vi anbefaler at du følger nøye med hvis du ønsker å bruke små doser av noen av disse.

   Det viser seg også at Pure Planet Chlorella-algen er særlig gunstig for gravide og ammende. Grunnen er måten chlorella-algen renser kroppen på, der avfallstoffene skilles ut gjennom fordøyelsessystemet fremfor lymfen. Allikevel skal du være svært oppmerksom på hvordan kroppen og fosteret/barnet reagerer når du spiser supermat. Dette er kraftige saker, og det er alltid viktig å lytte til kroppen – og da særlig under graviditet og amming.
   :)

 2. Sara Maria sier:

  Hei! Begynte på chlorella for en liten uke sida og eg er 33 uker gravid og eg har merket store foskjeller allerede! Har vore plager og er plagertmed vann i kroppen .. og etter at eg begynte på tablettene har eg tissa ofte og ødemet er i retur :)! fantastisk!!!!! og energien er høgre og eg sover bedre! og dette bare etter 5 daga!! fantastisk! tar ca 10 tabletter i døgnet fordelt på måltidene.. fungerer iallefall på meg og eg skal fortsette og ta det etter fødsel også :) skulle bare ønske eg hadde vist om dette før svangerskapet så eg kunne tatt tablettene fra uke 14 :).. men men aldri forsent :) hadde eg tatt disse i svangerskap nr 1 kunne eg kanskje ungått å lagt på meg 37 kg (ødem)for det meste!!!!! syyke tilstander ! men klok av skade nå :) Chlorella er tingen!

Legg igjen en kommentar