Spis deg til et bedre hjerte!

En stor studie fra Harvard School of Public Health viser viktigheten av å velge kvalitet på proteinene du spiser. Velg planteprotein over rødt kjøtt og du kan redusere sjansen for å utvikle hjertesykdom med hele 30 %!

Harvard School of Public Health har fulgt kostvaner og helsestatus hos 85 000 kvinner og 45 000 menn, alle helsearbeidere, siden midten av 1980-årene. Målet var å få større innsikt i langtids effektene av forskjellige lavkarbo dietter.


http://www.health.harvard.edu/healthbeat/going-low-carb-pick-the-right-proteins

-Studien viser at jo mer protein fra rødt kjøtt du spiser, jo større er sjansen for å utvikle hjertesykdom.
-Kvinner som i snitt hadde to eller flere porsjoner rødt kjøtt per dag, hadde 30 % større sjanse for å utvikle hjertesykdom, enn de som spiste mindre.
-Å erstatte en porsjon kjøtt, med en porsjon nøtter reduserer hjertesykdoms-risikoen med hele 30 %!
-De med en lavkarbo diett rik på animalsk protein hadde 23 % større sjanse til å dø, 20+ år etter studien enn de som spiste normalt.
-De som spiste lavkarbo, rik på vegetabilsk protein hadde 20 % mindre sjanse til å dø i de samme tidsperioden.

Når et dyr spiser planter, er det disse planteaminosyrene som dyr skaper proteiner fra. For eksempel spiser en elefant kun planter og bygger sin store kropp. Når mennesker spiser kjøtt fra plantespisende dyr, må kroppen vår bruke mye ressurser på å bryte ned det animalske proteinet tilbake til aminosyrer for at vår kropp skal kunne bygge sine egne proteiner.

I stedet for å gå omveien via animalsk protein, er det derfor bedre for kroppen om vi velger rene planteproteiner. Dette viser seg å være den beste kilden for kroppen å bygge eget protein på en enkel og ressursbesparende måte. Da slipper vi også å tenke på hva proteinet kan inneholde av tungmetaller, antibiotika rester, sprøytemidler, mettet fett osv. som man må med animalsk protein.

Proteinet er de viktigste byggesteinene for kroppen og hormoner, også enzymprosesser er basert på proteiner. Kvaliteten på byggesteinene bør være førsteklasses for at kroppen skal kunne reparere seg, styrke immunforsvaret, reparerer organer, stabilisere blodsukkeret, skape energi, reparere muskler og akselerere restitusjon etter sykdom, skader eller overbelastning.

Pure Planet Purely Protein er en helt ny type proteinpulver utviklet av Supernature i samarbeid med Pure Planet. Vi har fremstilt denne spesielt med tanke på deg som stiller store krav til kvalitet, fordøyelighet, opptak og utnyttelse. Glem alt du vet om proteinpulver!

I motsetning til vanlige proteinpulver, belaster ikke Purely Protein kroppen, og skaper ingen “sluggish” følelse. Purely Protein er basisk, og har en ekstrem bio-tilgjengelighet. Effekten er dypere, og næringen når frem dit den skal. Du vil kjenne deg lett og full av energi. Ideell for deg som trener, følger spesielle dietter eller trenger ekstra protein i kosten. Her får du et proteinpulver av kompromissløs kvalitet som virkelig gir kroppen din maksimal støtte!

 • Inneholder bredspektret protein og høypotent næring fra 6 ulike kilder
 • Komplett aminosyre-profil
 • Svært rik på livsnødvendige vitaminer, mineraler, sporstoffer og enzymer
 • Øker ikke kroppsfettet, men gir slank muskelmasse
 • Støtter muskelmassens vekst og restitusjon ved trening og fysiske anstrengelser
 • Styrker immunforsvaret
 • Stabiliserer blodsukkeret og gir langvarig stabil energi.
 • Belaster ikke kroppen, men vil tvert imot støtte avgiftning og rens.
 • Gir kortere restitusjonstid
 • 100 % vegansk

 

 

Kommentarer

En tilbakemelding - “Spis deg til et bedre hjerte!”
 1. Per sier:

  Hjerte trenger sunn mat, eller kan man få hjerteinfarkt.

Legg igjen en kommentar