Supersmoothies er ren livsglede

Vi er opptatt av å feire livet og det er ikke uten grunn at vårt motto er Love your Life. Vi syns at hver dag skal fylles med livsglede og overskudd. Supersmoothies skal reflektere glede, sunnhet og en boblende livskraft. Hvem sa at å spise sunt må smake vondt? Deilig supersmoothies egner seg godt både som et næringsrikt mellommåltid og som dessert.

Red Bombshell – proppfull av antioksidanter
Gir 2 porsjoner

0,5 dl vann
1 ss Supernature Premium multiblend elixir
1 ss Supernature Purely Fruit
1 ss Supernature Pure Lecithin
1 ts Supernature Acaipulver
1 ss Amanprana Extra Virgin filtrert kokosolje
1 ss Supernature rå agavesirup
0,5 dl Supernature gojibær, gjerne bløtlagt
0,5 -1,5 dl cantaloupemelon
5 frosne jordbær
2 frosne bringebær
1 appelsinbåt, økologisk
en halv moden, økologisk banan

Strø for eksempel over litt Amanprana Gula Java Brut før servering.

Rik og tykk Supersmoothie med god smak av goji- og jordbær. Kan spises med skje. Også velegnet som dessertsaus og garnityr på søtsaker, eller f.eks. som pålegg.

Enjoy! :-)

Oppskriften er hentet fra Superdamenes nye bok «Supersmoothies»
Foto: Mari Svenningsen

 

Kommentarer

2 tilbakemeldinger - “Supersmoothies er ren livsglede”
  1. Minna sier:

    Har ni nån tips på smoothie med Amanprana 3+6+9 & Lechitin? (behøver inte vara begge samtidigt i samma smoothie) Jag klarar bara inte av smaken, på dessa två produkterna, men jag vet att de er veldigt nyttiga så dærfør vill jag spise dom :) Har førsøkt noen smoothies i eran nya bok, men jag kænner fortf smaken, blandannat den med biola.. Har inte kommit på nån ingrediens før å «gjemme smaken» :) Det hade varit supersnællt men tips på nån smoothie som ni tycker e ok med Lecithin eller oljan!

    • admin sier:

      Det beste for deg vil være å prøve å ha disse i noe annet enn en smoothie. Oljen kan du ha som dressing i salater, og lechitin kan du bruke som fortykningsmiddel i for eksempel majones, desserter eller råsjokolade – mulig du overkommer det da:-)

Legg igjen en kommentar