From FAT2FIT prosjektet fortsetter

From Fat2Fit teamet er tilbake! John Roger skal fortsette med å gå ned i fettprosent og øke muskelmasse. Her forteller de om neste del av prosjektet, og snakker litt om mirakelalgen AFA som hjelper med fettforbrenning – blant annet: John har eksperimentert med AFA algen og deffet ned 6 kg på en uke – samtidig som blodsukkeret var helt stabilt OG han trente mengder med styrketrening kun med AFA som næring. Dette blir spennende!!


 

Her ser dere status på John Roger per 27.september

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

10 tilbakemeldinger - “From FAT2FIT prosjektet fortsetter”
 1. linda sier:

  hvor får en kjøpt AFA algen?

 2. Minna sier:

  Hej!

  Denna fråga har inte så mkt med inlegget å gøra, men ær smoothien «Morning hug» plus Chlorella tabletter bra å ta nær man planlegger å bli gravid och æven under graviditeten? Dricker en morning hug varje morgon plus green shake. Vad kan jag byta ut AFA algen med? (Førstått att man inte skall ta vetegress eller AFA nær man ær gravid pga utrensningen, men chlorella skall gå fint?) Må man ta folsyra/folat tabletter i tillægg, eller hur mye får man egentligen av supermaten? Det rekommenderas ju ca 400mg/dag nær man planlegger/er gravid. Jætte jætte tacksam før svar :D Kan æven besøka butikken så kanske man får litt mer veiledning?

  • admin sier:

   Vi anbefaler detox før graviditet, slik at du renser kroppen og klargjør den og godt ruster den for en graviditet. Vi anbefaler ikke detox når du er gravid. Når det er sagt så vil du kunne spise mer supermat under graviditeten om du har tatt en ordentlig detox i forkant av graviditeten. Erfaringsmessig viser det seg at du kan spise for eksempel Rice Bran og Bipollen som tilskudd. Men vi anbefaler absolutt at du oppsøker en av butikkene våre og snakker med supermatekspertene:-)

 3. Hilde sier:

  Hvor ofte bør man ta afa algen? Både før og etter trening? Når jeg trener hardt får jeg ofte blodsukkerfall og mister da mye av kreftene til å fortsette treningen. Har dere noen gode tips til hva jeg kan ha i flasken på trening. Jeg trener ofte spinning 50-70 min. Bruker bare vann med Ionic elements :))

  • admin sier:

   Hei! Om du opplever blodsukkerfall underveis på trening tyder det på at du faktisk spiser for lite i forkant av treningen. Du har rett og slett ikke lagret opp riktig mengde næring på forhånd. Lad opp med å spise hver time i 3 timer før treningen for eksempel. Første timen har du fokus på fettsyrer, neste på protein og siste på karbohydrater. Så kan du ta AFA algen en time før treningen. Nyere forskning viser at det faktisk ikke er så viktig som de tidligere trodde at det er måltidet etter trening som er viktigst. Det er maten på forhånd (og inkludert i det mener vi selvfølgelig supermat) som teller. Den nyere forskningen viser faktisk at fettforbrenningen varer lengre om du ikke spiser umiddelbart etter treningen. I vannflasken din er det perfekt med Ionic elements, men for litt ekstra futt kan du inkludere Supernature Healthy Greens som er flytende greens, eller Den kinesiske balanse-te. Lykke til!

 4. Susanne Lefwerström sier:

  Hej!
  Låter ju spännande med vidare uppföljning from fat2fit och AFA-algen!
  Önskar Roger all lycka till! Så fint att du delar med dig av din resa och inspirerar oss andra :) Tack för det!

  Blir ju väldigt intresserad av AFA-algen förstås och undrar om det funkar bra även för oss som har ämnesomsättningsrubbningar? Har ni någon erfarenhet av det? Sedan 17 år tillbaka har jag underfunktion i sköldkörteln efter en graviditet. Har under åren jobbat med detta och mer än halverat Levaxinintaget med hjälp av naturligt thyroxin ,Porcine Thyroid och «inre arbete».
  Vill gärna prova och testa hur det påverkar min kropp och energinivå. Kommer prioritera denna höst/vinter till att förbätta min fysiska status och algen låter som en god hjälp på vägen :)

  Mvh Susanne

  • admin sier:

   Hei Susanne! For de fleste med din problematikk vil det kunne være gunstig for deg å innta supermat, og når det gjelder AFA så er det absolutt et svært godt alternativ for deg. Begynn med lave doser og trapp forsiktig opp. Lykke til!

 5. Susanne L sier:

  Hej och tack för svar! Vill dela med mig av resultat över förväntan…Har sedan jag sände frågan i oktober börjat inta mer supermat än förr och även börjat med AFA algen med supergott resultat!Känner mig piggare och har fått betydligt mer energi till att jobba på fler plan än det fysiska..Har också kunnat tagit bort min Levaxin och testar nu om det håller i längden. Ökat lite med det naturliga Thyroxinet istället.
  AFA algen känns riktigt bra och dessutom har denna omställning med mer supermat och algen även hjälpt mig att minska i vikt :)
  Tack för goa tips!

Legg igjen en kommentar