Hungry for change: hvordan kan man være overvektig og underernært?

Hvordan kan man være overvektig og underernært? Hvor avhengighetsdannende er egentlig den maten du spiser? Hvor langt har vi beveget oss bort fra naturlig, uprosessert mat? Disse er noen av spørsmålene stilt i en ny viktig film!

James Colquhoun og Laurentine Bosch er skaperne bak den svært populære dokumentarfilmen Food Matters som tok verden med storm. Nå kommer de med sin nye film Hungry for change.

Dr Christiane Northrup, David Wolfe, Daniel Vitalis, og Dr Joseph Mercola er bare noen av spesialistene som er intervjuet her. Denne filmen bør du ikke gå glipp av!

http://www.hungryforchange.tv/online-premiere

Pent innpakket, selges ilusjonen av sunnhet og vellykkethet gjennom lettbrus, og andre slankeprodukter. Spiser du ideen om en slank og veltrent kropp gjennom pakket og pyntet «mat». Hvor nøye er du med å lese alle ingrediensene i ferdigmaten du spiser et par ganger i uka, fordi «det er da ikke så farlig».. Viste du at over 80 % av all prosessert og behandlet mat inneholder kjemikalier som gjør deg mer sulten, avhengig og overvektig. Definisjonen junkfood kan nå brukes på mye mer av det vi har tilgjenngelig i matbutikkene enn bare pølser og pizza. Fallgruvene er mange og dype. Sammenhengen mellom hva man putter i kroppen og sykdom blir bare tydeligere og tydeligere. Denne filmen er viktig! Se den, og videresend den til alle du er glad i.

 

 

Kommentarer

8 tilbakemeldinger - “Hungry for change: hvordan kan man være overvektig og underernært?”
 1. Ragnhild sier:

  Såå bra dere postet dette her! Jeg har fridag i dag, så jeg setter meg for å se den nå :) Gleder meg! Elsket filmen Food Matters!

 2. Eg blir så utruleg lei meg når folk ikkje innser kor mykje drit dei fyller kroppen sin med, og kor mykje det har å seie for livskvalitet, livslengde, ja, kvardagen til og med. Kommentarar eg som regel får når eg forsøker argumentere for eit meir bevisst kosthold og betre mat er «det er jo ingen andre som er så ekstrem som du er»! Somme gonger må ein vere ekstrem, trur eg.

  Tusen takk for tips, eg skal setje meg ned å sjå heile filmen no.

  • admin sier:

   Så bra Karina! Del den videre, jo mer man får høre om konsekvensene av et dårlig kosthold jo vanskeligere blir det å ignorere. Dette er en viktig film og gjør det enklere for mange å forstå sammenhengen. :-)

 3. Hege sier:

  Hei.
  Jeg var på seminaret forrige helg, noe som var kjempeinspirerende og ga en skikkelig boost. I den forbindelse fikk også jeg den nye smoothieboken. I boken forteller Trine Berge om blenderen «phillips robust». Er denne å få tak i i butikk i Oslo? Klarer ikke å se at den forhandles annet enn på nett. Bruker dere den i butikken? Skulle gjerne sett den «live» før jeg kjøper den. Ser av produktbeskrivelsen at den er ganske tung og høy. Mvh Hege

Legg igjen en kommentar