Konkurranse! Siste sjanse til å sikre deg billetter til årets begivenhet; Superhelseseminar 6.mai!

Siste sjanse til å sikre deg billetter til 6. mai! I vår konkurranse har vi to billetter vi trekker til to heldige vinnere. Ellers kan du sikre seg billetter ved å kjøpe det via www.super-nature.no eller å gå i en av våre butikker innen søndag kveld.
Hvis du vil vinne billetter til Superhelse Seminaret, så poster du denne linken på Facebook siden din og svarer med en kommentar på bloggen med din gode grunn for at akkurat du skal få en billett!

Her lanserer Superdamene sin  nye bok «Supersmoothies – Superhelse på 1 2 3″ og har heldagsseminar om Superhelse! Nå har du sjansen å vinne billetter til denne fantastiske eventen med Mia Gundersen, Superdamene, David Sandoval, Vibeke Klemetsen og Aleksander Gamme!

Rekordholder og Polfarer Aleksander Gamme kommer til å fortelle om sin erfaring på sydpolen med supermat. Vibeke Klemetsen er konferansier og David Sandoval skal snakke om Supermat kontra vanlige kosttilskudd. Mia Gundersen vil også holde foredrag om sitt liv og hva hun har brukt av Supermat for å få bedre livskvalitet.

Vi vil servere en fantastisk lunsj med supermat og raw food og dere kan virkelig glede dere til denne inspirerende eventen. Den er satt sammen for at dere skal få påfyll på alle nivåer.

Hvis du vil vinne billetter til Superhelse Seminaret, så poster du denne linken på Facebook siden din og svarer med en kommentar på bloggen med din gode grunn for at akkurat du skal få en billett!

 

Kommentarer

8 tilbakemeldinger - “Konkurranse! Siste sjanse til å sikre deg billetter til årets begivenhet; Superhelseseminar 6.mai!”
 1. LInda sier:

  Jeg er i oppstartsfasen med Supermat, og kjenner jeg blir mer og mer inspirert til å leve et «Super-liv». Det hadde vært superspennende å få delta på Superhelseseminaret, for å få en skikkelig super-kick start!

 2. Line sier:

  Hei!
  Ønsker å ta med min kreftsyke venninne på dette eventet, av flere grunner. Ønsker å gi henne en god opplevelse fordi hun fortjener det mer enn noen. Tross denne sykdommen fra barndommen er hun er av de mest positive og omtenksomme mennesker jeg vet om. Hun setter hun alle foran seg selv, og er av typen som har det bra ved å gjøre godt for andre. For det andre ønsker jeg at hun skal få komme inn i raw foodens magiske verden av helsemessige årsaker. Jeg har vært der en stund og vil selvfølgelig dele denne gleden med flest mulig. For det tredje er vi begge for blakke til å kunne kjøpe billetter. For det fjerde har jeg bursdag i mai og dette hadde vært den beste gaven jeg kunne få, igjen for å gi henne. This would mean a lot to me <3

 3. Mi gode grunn for å vinne? Mannen min har blitt skikkeleg inspirert av Fat2Fit og har lyst til å polere kostholdet sitt, men han veit ikkje kvar han skal byrje. Begge to har så lyst på eit slikt seminar med høve til å bli inspirert og engasjert, og kanskje sparka litt i gong. Ei dårleg orsaking er jo sjølvsagt det at me er studenter, og det er ikkje berre-berre å skulle mangle 1800kr den same månaden som det siste stipendet kjem.

 4. Karla sier:

  Jeg skal få billett til seminaret fordi jeg trenger enda større forandring i kosthold og og livstil og inspirasjon og kunnskapen vil jeg gjerne få på 1,2,3 den 6. i mai!!

 5. Linda B sier:

  Så supert m konkurranse! :-) Jeg ønsker å vinne billett fordi jeg har så lenge ønsket å møte dere og høre på dere. Her er det enda flere interessante foredragsholdere i tillegg! Jeg har skapet fullt av supermat, men aner ikke hvordan sette d sammen best mulig. Har fått helt dilla på smoothies, men klarer ikke å sette sammen så d blir godt… Ønsker meg inderlig litt eksperthjelp…Som travel 3 barns mor hadde det også vært herlig å fått seg litt egentid og pleie.. Leeenge siden….. Deler på face! Tusen takk for all god informasjon og inspirasjon!

 6. Trude Tande sier:

  Jeg kunne så veldig gjerne villet vinne dette:) Det hadde vært en fin start for meg til å legge om kosten for meg og ungene. Jeg har en sønn med ADHD som jeg skal legge om kosten på for å slippe medisiner. For en start dette ville vært :)

 7. Vivian sier:

  Super seminar med super
  mennesker! De siste 6 mnd har supermat vært med på å gi meg helsen tilbake! Vil gjerne lære mer! Og få enda mer inspirasjon!

 8. Lisa:) sier:

  Jeg har utrolig lyst til å dra på seminaret:) Jeg burde egentlig ikke, fordi det er midt i eksamensperioden min.. Men noen timer på seminar hadde vært ufattelig deilig for å få hvile hodet, få inspirasjon og motivasjon, og kanskje eksamensstresset slipper litt :)

  Jeg startet med supermat for et halvt år siden, og kan nå ikke leve uten mine daglige doser:) Håper jeg kan vinne billett, så jeg kan få mer kunnskap og inspirasjon om supermaten – og siden jeg er student som egentlig ikke har råd til min egen billett!

Legg igjen en kommentar