Konkurranse – vinn en komplett «lag din egen supermat sjokolade pakke» !
Konkurranse! Vinn en komplett pakke for å lage din egen Supernature supermat sjokolade med hampfrø!
Du kan vinne det du trenger for å lage Råsjokolader med hampfrø. Vi legger ut oppskrift når vi har trekt vinneren.
Konkurransen er enkel:
Steg 1:
Du må lese teksten under og svare på spørsmålet; «hva gjør rå kakao til rå kakao?» og legge igjen svaret ditt som kommentar til dette innlegget.
Steg 2.
Deretter må du sørge for at du er med og liker vår Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/SUPERNATURE/11196667148
Om du allerede liker Facebook siden vår er vi glade om du anbefaler oss videre til en venn eller fler. Men ingen nødvendighet:-) Konkurransen varer frem til torsdag kl 12, da annonserer vi vinneren!
Supernature tilbyr 100% rå, 100% ubehandlet kakao.
Såkalt vanlig kakao som selges er faktisk så og si alltid varmebehandlet og prosessert. Virkelig rå kakao har en mer jordaktig smak med et hint av røyk. Viktigst av alt er at de store mengdene med fantastiske næringsstoffer er intakte i Supernature rå kakao!
Supernature premium rå kakao har mange fordeler!
– Inneholder over 300 ulike kjemiske substanser, har overflod av gledesfremmende stoffer som serotonin, tryptofan, anadamid, dopamin og fenylalanin.
– Er særlig rik på næringsstoffer, og naturlig rik på mineraler – særlig magnesium med 343 mg pr 100 g.
– Helt rå kakaobiter, med alle de verdifulle næringsstoffene intakte! – Gir energi og overskudd, og stimulerer humøret.
– Idrettsutøvere bruker rå kakao for større utholdenhet, bedre prestasjon og motivasjon, og større mental klarhet.
– Antioksidantene bidrar blant annet også til kortere restitusjonstid, og beskytter mot frie radikaler.
– Kakao er ekstremt rik på antioksidanter og mineraler. Kakao inneholder en god del magnesium som er kjent for å ha en god effekt på kroppens muskler indkludert hjertemusklenes funksjon.
Økologiske kakao-bønner, kilden til de beste sjokoladene i verden, er full av antioksidanter og andre godsaker. Kakao er kjent for å hjelpe kroppen til å bli mere alkalisk i motsetning til mye av den prosseserte maten som dessverre har blitt så vanlig i vår tid. Du kan altså nyte disse og samtidig vite at du gir kroppen din noe den helsemessig også setter pris på.
Ser man nærmere på hva kakao inneholder, vil man se at det muligens er det mest kompleke matvare på jorden: Foruten å inneholde vann, protein, fett, karbohydrater, fiber, jern, kalsium, magnesium, B-vitaminer, vitamin C og E og ihvertfall 300 andre identifiserbare kjemiske komponenter, inneholder det også opp til 1200 kjemiske kombinasjoner som ikke er i vårt daglige vokabular. Proppfull av: antioksidanter naturlige lykkestoffer mineraler og vitaminer orac: 62 100
Rå kakao er hverken varmebehandlet eller prosessert, og er 100% ubehandlet og rå
Min favoritt er kakanibs! Super snacks:)
Jeg liker selvsagt facebooksiden deres fra før av!
Rå kakao er rå fordi man ikke blir dårlig i kroppen av som vanlig sjokolade. Rå kakao gir overskudd istedenfor slapphet. Rå kakao passer fint til smoothie. Rå kakao inneholder masse bra næringsstoffer, anitoksidanter og mineraler. Rå kakao er litt bitter, noe som setter en naturlig stopper for godtesuget.
Rå kakao er 100% ubehandlet, verken varmebehandlet eller prosessert
Gleder meg til oppskriften blir publisert!
Jeg elsker sjokolade og elsker derfor at
rå kakao er så næringsrikt.
Rå kakao er så rå fordi den inneholder så
fantastisk mye gode næringsstoffer og vi kan
bruke den til å lage en supergod sjokolade som
gjør oss glad, gir oss energi og som klarner hodet
når man f.eks. har en lang dag på lesesalen eller
på jobb!
Det som gjør rå kakao til rå kakao er at den ikke er varmebehandlet eller prossesert, og dermed er alle de viktige næringsstoffene, vitaminene og mineralene bevart.
Rå kakao er ubehandlet rå sjokolade. Det vil si at kakaoen ikke har blitt varmebehandlet eller tilsatt noe. All sjokolade vi kjenner lages av kakaobønner, men veldig ofte blir kakaobønnene varmet opp i prosessen. Da forsvinner mye av de gode næringsstoffene. Rå kakao er utrolig sunt. Det er en av verdens sterkeste antioksidanter.
Rå kakao framfor den meir ordinere kakaoen me kjenner i frå butikkhyllene på REMA, er nemleg ikkje varma opp over omlag førti grader, og held difor på sine naturlege eigenskapar og næringsinnhald i form av vitamin, mineral og antioksidantar. Noko som gjer rå kakao til ei næringsbombe! Godt for det meste!
Rå kakao er verken behandlet med varme eller prosessert. Dette gjør at næringsstoffene er mye mer intakte enn hvis den var behandlet.
Rå kakao er ikke er varmebehandlet eller prosessert, som gjør at alle næringsstoffene er intakte
*krysser fingrene*
Rå kakao er ikke varmebehandlet eller prossessert. Derfor er alle de verdifulle næringsstoffene intakte. (Og smaker dessuten myyye bedre…
) Nam!
Rå kakao er verken behandlet med varme eller prosessert. Dette gjør at næringsstoffene er mye mer intakte enn hvis den var behandlet.
Hei, jeg er ikke så flink å skrive på Norsk, så skal jeg forklare det pa Engelsk
Raw chocolate means that the chocolate beans are never roasted and always stored and processed at temperatures lower than 46 degrees C. And that all or most of the other ingredients used in the chocolate are processed with the same principle. By processing the beans and other ingredients this way the natural nutritional values are kept.
Keep my fingers crossed!
Rå kakao er ikke varme behandlet og ikke prosessert, dette gjør at alle næringsstoffene er intakte. Jeg liker dere allerede på facebook.
At den er helt RÅ selvfølgelig
dvs. Ikke varmebehandlet elller prosessert så den er her alle næringsstoffer inntakt så den kan gjør underverker på kropp og sjel.
Over hele verden blir den tappet for viktig livsenergi. Fanget i en plate blir den til vårt værste mareritt… Bak fasaden er den best naken. Hva tenker jeg på?
Det er bedre med en bitter sjokolade og et søtt sinn, enn en søt sjokolade og et bittert sinn!
Så gøy m konkurranse! Rå kakao er ikke varmebehandlet eller prosessert. Liker dere på face!
Rå kakao er urørt! Naturlig fra naturen!
Rå kakao er kaldpressede kakaobønner. Som med kaldpressede oljer betyr det at den ikke er raffinert, varmebehandlet og har dermed alle næringstoffene intakt!
Rå sjokolade er en himmelsk gave..
I opprinnelig form kan den stilne en storm
Vekke den døde, plante roser i det øde
Kakao bærer smaken på livets gåter
Bønnen stimulerer på mange måter
En eksplosjon i smakfull energi
oppløser all rom og tid
Sjokoladeduften
danser i luften
Jublende næring i frydefull fest
Sjokofrekvensen pirrer flest!
Rå kakao er verken varmebehandlet eller prosessert, men istedet inneholder den store mengder med fantastiske næringsstoffer og rike mineraler som gir overskudd/energi og stimulerer humøret! Smaken er preget av en mer jordaktig smak med et hint av røyk.
Rå kakao er ren ubehandlet kakao. Er ikke varmebahandlet og prosessert. Er full av antioksydanter og mineraler.
Råkakao er ikke varmebehandlet og prosessert og er derfor særlig rik på næringsstoffer, og naturlig rik på mineraler. Jeg liker dere på facebook.
Rå kakao er ikke er varmebehandlet eller prosessert, som gjør at alle næringsstoffene er intakte. Liker dere på facebook!
Hva som gjør rå kakao til rå kakao er at den ikke er varmebehandlet eller prosessert. Dette gjør at alle næringsstoffene er intakte, og dermed gir oss mange helsegevinster
Takk for en inspirerende og super blogg!
Rå kakao er ubehandlet rå sjokolade. Det vil si at kakaoen ikke har blitt varmebehandlet eller tilsatt noe, slik at ingen av de gode næringsstoffene forsvinner. Rå er en av verdens sterkeste antioksidanter.
Virkelig rå kakao er ikke varmebehandlet og prosessert, men er 100% ubehandlet kakao,
og har alle de verdifulle næringsstoffene intakte.
Deler med venner på FB
Bente M S
gully2345 # hotmail.com
Rå kakao er ubehandlet rå sjokolade. Det vil si at kakaoen ikke har blitt varmebehandlet eller tilsatt noe. De store mengdene med fantastiske næringsstoffer er intakte.
Rå kakao er 100% ubehandlet. Ikke varmebehandlet eller prosessert. Derfor MYE mer sunn for kroppen vår.
Rå kakao er rå fordi den blir plukket og puttet rett i posen. Den kommer i hele bønner og pulveriserte bønner. Mennesket har ikke på noen som helst måte forandret dens naturlige struktur og biologiske form. Den er bokstavelig talt tatt rett fra NATUREN! Uten varmebehandling, uten tilsetningsstoffer. Rett og slett helt RAWesome
Kakao er en ingrediens i all sjokolade. Spekket med antioksidanter og mineraler er den en av de mest komplekse matvarene vi har. At kakaoen er rå vil si at den hverken er varmebehandlet eller prosessert, og dermed har alle næringsstoffene intakt. Nam, nam…
Liker dere allerede på FB!
Det som gjør rå kakao til rå kakao er at den ikke er varmebehandlet eller prossesert, og dermed er alle de viktige næringsstoffene, vitaminene og mineralene bevart.
Liker og deler på Facebook
det som skiller rå kakao fra «vanlig» kakao er at den verken er varmebehandlet eller prosessert, dette fordi de sunne næringsstoffene brytes ned dersom kakaoen blir utsatt for varme over ca 42 grader.

jeg koser meg allerede som supernature-liker, og skal anbefale siden til mine venner
Rå kakao er ubehandlet rå sjokolade. Det vil si at kakaoen ikke har blitt varmebehandlet eller tilsatt noe. Veldig ofte blir kakaobønnene varmet opp i prosessen. Da forsvinner mye av de gode næringsstoffene. Rå kakao er utrolig sunt. Det er en av verdens sterkeste antioksidanter.
Jeg elsker alle varianter av kakao, og må tilføye at selve frukten også smaker helt nydelig! Og liker selvfølgelig siden deres
Rå kakao er ikke varmebehandlet eller prosessert, og inneholder derfor maaaange naturlige næringsstoffer. Liker dere på FB og deler siden deres med mine venner.
Rå kakao er ikke varmebehandlet på noe måte og har derfor alle næringsstoffer intakt.