Nina´s super-RÅ-sjokolade
Vi er så heldige å ha fantastiske medarbeidere som hele tiden prøver ut forskjellige oppskrifter og kommer på jobb for å dele de beste med oss alle.
Nina Furseth har laget denne fantastiske råsjokoladen, og siden denne sjokoladen er så sunn at den kan nytes hele dagen så må vi jo dele den videre
Takk Nina!
Nina´s super-RÅ-sjokolade
100 g Supernature hampfrø
150 g Supernature råkakaopulver
150 g/ml Aman Prana Extra Virgin kokosolje
2-3 ss Aman Prana Gula Java fin kokosblomstsukker
3 ss Supernature Lucuma
1 ss Supernature Agavesirup
2 ss Pure Planet Rice Bran
2 ss Supernature Pure Lecithin
1 knivsodd Supernature Himalayasalt
1/2 ts vaniljepulver
Supernature Gojibær til pynt
Bland det tørre. Smelt kokosoljen og vend godt inn i den tørre massen. Stryk utover et fat eller fyll i sjokoladeformer. Sett kjølig i ca 1 time.
NYT!
Rå sjokolade er helt fantastisk!! Har veldig lyst til å prøve med rice bran i, har hørt så mye bra om det! Nå pleiser jeg å putte litt rått cahewsmør i, for å få deilig creamy myk sjokolade
Vi elsker råsjokolade!! Og for å gjøre den ekstra næringsrik bruker vi mye supermat i sjokoladen, som feks Pure Planet Rice Bran. Den er perfekt for å gi en kremet konsistens og en mild og søt smak. Anbefales virkelig!
Hei. gleder meg til å prøve denne oppskriften. gøy å få inspirasjon til sunne gode oppskrifter som også er lettvint å lage.