Påskesjokolade

Råsjokolade er kanskje den mest perfekte turmaten, den gir fokus, utholdenhet, og det lille ekstra på den lange skituren. At det i tillegg er supersunt, og er godt for alt fra muskulaturen til humøret, så trenger man kanskje ikke så mange flere gode grunner for å spise litt ekstra.. Vi bare minner om forskere ved Harvard School of Public Health har funnet ut at moderate sjokoladespisere i gjennomsnitt lever ett år lengre enn andre.. I tilfelle dere trengte litt ekstra overbevisning :-) Kos dere med påskesjokoladen, men husk spis den RÅ!!

Råsjokolade med hamprø og appelsin

3 ss Pure Planet Purely Carrot
3 ss Amanprana Gula Java Cacao
250 g Supernature hampfrø
200 g Supernature råkakaopulver
13-14 toppede ss myk Amanprana extra Virgin  kokosolje
3 ss Amanprana Gula Java Fin kokospalmesukker
2 ss Supernature helt rå agavenektar
1/2 ts Supernature Himalayasalt
3 toppede ss Supernature Pure Lecithin
3 ss Pure Planet Rice Bran
Revet skall av 2 økologiske appelsiner

Kjøres i blender til alt er blandet godt. Fyll i små kakaformer og avkjøl til fast form i fryseren eller kjøleskapet. NYT!!

Kommentarer

En tilbakemelding - “Påskesjokolade”
  1. Ragnhild sier:

    Wiiihuu :D Elsker at råsjokoalde er supermat!! Jeg føler meg kjempebra når jeg spiser råsjokolade, så jeg fortsetter med det :)

Legg igjen en kommentar