Sure oppstøt?

Det er høytid for fråtsing i mat og drikke, og alkohol, kjøtt, fett og sukker i mengder i kombinasjon over tid setter sitt preg på selv den beste. Sure oppstøt er plagsomt og kan være direkte smertefullt. Men hva kan man gjøre for å unngå det, og hva gjør man hvis uhellet er ute?

Det er bred enighet blant mange ernæringseksperter at det er viktig å opprettholde en riktig syre-/base-balanse i kroppen og ha så optimal PH verdi som mulig for kroppen. Sagt enkelt så virker syre belastende på kroppen og bryter ned oksygen og mineraler. Base virker oppbyggende.

Forsøk å unngå:

Matvarer som gir sure oppstøt og gjør PH verdien din «sur» er: svinekjøtt, rødt kjøtt. Coca cola, sukker, alkohol, frukt, korn og melk.

Spis mer av:

Matvarer som virker basedannende er grønnsaker – og hvetegress. Spis matvarer som er rike på mineraler og som er lettfordøyelige.

Om de sure oppstøtene allerede har meldt seg kan du ta en shot med hvetegress som for eksempel Supernature Kamut hvetegress eller Purely Greens. Et annet godt tips er å drikke vann med Supernature Ionic minerals til maten, da får du raskt gjenopprettet minerallagret ditt og balansert PH verdien i kroppen.

Kommentarer

2 tilbakemeldinger - “Sure oppstøt?”
  1. Minna sier:

    Har ni tips på supermat som hjælper mot herpes – munsår? Både førebyggande och nær man væl har fått det. Får det ofta nær jag ær førkyld /har feber :(

    • admin sier:

      Hei Minna! Vi anbefaler deg å starte med Supernature Red Marine Algae Plus. Disse rødalgene viser seg å være blant naturens sterkeste
immunstyrkende middel. Forskning viser at rødalger bl.a. inneholder en spesiell
 type polysakkarider som kalles carragener, som er kjent for å hjelpe mot virus
 og bakterier, og spesielt herpes-viruset!!Rødalgen virker både styrkene og assisterer i perioder der immunforsvaret
er under stress. Lik andre alger vil også rødalger støtte avgiftning av kroppen. Vi anbefaler at du starter med anbefalt dagsdose :-)

Legg igjen en kommentar