Fat2Fit uke 8; målet i sikte! Ned 1,7 kg i fett og opp 100 gram muskler

Denne uken i From Fat2Fit ser vi at målet er i sikte! John Roger har gått ned 1,7 kg fett og opp 100 gram muskler!
Dager med halvfaste har blant annet vært noe av suksesskriteriene denne uken. For hvert lag av fett som smeltes bort kommer nye prosesser og følelser.

Husk å sende inn dine spørsmål på fat2fit@super-nature.no

Her forteller han om uken som har gått:


 

Ukens produkt er den uunværlige Pure Planet Spirulina – naturens eget multivitamin. Den renser, gir optimal næring som er lettopptakelig, balanserer blodsukker og gir god energi – blant annet:


I ukens spørsmål svarer Fat2Fit teamet på spørsmål om hvordan å spise mer supermat i daglig kosten – og tar for seg hva som ligger bak de emosjonelle triggerene som ligger i usunn mat, og hvordan å komme seg forbi disse triggerene. Hvordan kan man stole på kroppen sine signaler i forhold til hva den har lyst? Vi spiser ofte for å bedøve følelser, og hele matvareindustrien nærer opp under dette, og selger oss trøst:


 

Denne runden med «mugshots» viser virkelig at John Roger har jobbet hardt – og har gått ned 12 kg fett!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

4 tilbakemeldinger - “Fat2Fit uke 8; målet i sikte! Ned 1,7 kg i fett og opp 100 gram muskler”
 1. Silvia sier:

  Wow, virkelig lærerikt!!

  *går og mikser meg selv et digert glass med spirulina og hvetegress*

 2. Ragnhild sier:

  Flinke gutter! :D Så spennende denne uken også! Mat og følelser er verdens mest spennende tema, og jeg synes det dere fortalt var utrolig lærerikt!

  Takk for svar på mitt spørsmål! Jeg skal se etter en fin supermat-bok (har mange raw food bøker, som jeg bruker flittig siden jeg spiser omtrent bare rått), og gå innom Super Nature når jeg skal til Oslo i slutten av måneden, og prate med de ansatte der. Det er alltis så imøtekommende og kan helt sikkert hjelpe meg :)

 3. Therese sier:

  Hei! Jeg bruker pure planet spirulina selv, men har fått høre at om spirulinaen ikke lukter veldig så har den mistet enzymene sine! Stemmer dette? i såfall er det noe gæli med pure planet sin :S den lukter jo ikke veldig..

  • admin sier:

   Hei Therese! Pure planets spirulina er av ypperste kvalitet. Det er ingen grunn til at spirulinaen skal lukte mindre av å miste enzymene sine. Derimot kan spirulinaen lukte sterkere når den blir gammel. Spirulina kan også lukte forskjellig ut i fra hvor den har blitt dyrket, men når spirulinaen er tørr, så skal den ikke lukte så mye. Ellers er det individuelt hva folk synes spirulina lukter, noen liker lukten, noen utstår den ikke og vi skal ikke se bort i fra at noen ikke kjenner lukten så godt.
   Send oss gjerne en link til hvor du har lest dette, så kan vi finne mer ut av det. :-)

Legg igjen en kommentar